ESQ Hafta sonu takvimi

Yaz mevsimine doğru giderken tatile gitme arzumuz istemsizce ortaya çıkıyor… Sakin olun, yıllık izni kullanmadan bir nebze olsun verimli bir hafta sonu geçirmeniz için biz buradayız! Bu hafta sonu planınıza da buradan ulaşabilirsiniz.

Giriş Tarihi: 03.05.2018 16:51 Güncelleme Tarihi: 03.05.2018 16:53
Baran ALIŞKAN
esquire.com.tr


*

​5 Mayıs Cumartesi

Big Boyz Festival
5-6 Mayıs
Kemer Country/İstanbul




Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 'Big Boyz Festival' 5-6 Mayıs tarihlerinde İstanbul Kemer Country'de 15 bin m2lik alanda misafirlerini ağırlayacak. 'Büyüklere oyuncaklar' konseptiyle bilinen etkinlik, ziyaretçilerini London Morgan, Mercedes X Class gibi süper otomobilleri deneyimleme alanı, ilgi alanlarına göre seçebilecekleri 'workshop'lar, kick boks gösteri maçları, motosiklet şovları, drone yarışları ve tabii ki konserlerle buluşturacak.

Fatma Turgut, Teoman, DJ Burak Yeter ve Deeperise da festivalde performans sergileyecek isimler arasında yer alıyor.

*

Avengers: Infinity War



Marvel evreni on yıllık macerasını aynı filmde buluşturarak beyaz perdenin kurallarını yeniden belirliyor… "Bu kadar çok başrolün bir araya geldiği bir film nasıl olur?" endişesini kenara bırakanlar tüm dünyada rekorları alt üst eden son filme akın etti. Şimdi soruyoruz, bizim neyimiz eksik? Haftanın stresini eğlenceli, bol aksiyonlu ve pek tabii süper kahramanlı bir etkinlikle atıyoruz. Herkes tarafını seçsin!




Iron Man? Burda!
Captain America? Burda!
Hulk? Burda!
Black Panther? Burda!
Spider Man? Burda!



Bruce Banner (Hulk) karakterini canlandıran Mark Ruffalo röportajı, Esquire Türkiye Mayıs 2018 sayısında!



*
6 Mayıs Pazar

El Classico
BarcelonaReal Madrid
21.45



Dünya'nın ve İspanya'nın en popüler, en başarılı iki takımı yüz yılı aşkın süredir rekabetiyle futbolseverleri büyülüyor. İki tarafın oynadığı maçlar her zaman gündemde kendine yer buluyor ve küresel çapta etki yaratıyor. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Barcelona evinde Şampiyonlar Ligi finalisti Real Madrid'i ağırlıyor. Bizim payımıza da 'El Clasico' adı verilen seyir zevki yüksek derbiyi izlemek düşüyor.




*

Capricorn Seafood



Bu Pazar günü Ortaköy'e gitmek ve güzel havanın tadını çıkartmak isteyeceğinizi düşündük… Ortaköy'e gelmişken lezzetli bir deneyim için tavsiyemizi sunuyoruz.

"Haftanın her günü öğlen saat 12:00'de kapılarını açan Capricorn Seafood Restaurant'ta akşamüzeri saat 16:00 ila 18:00 arasında iki saatlik bir mola veriliyor. Mutfak hafta içi saat 23:00, hafta sonları da saat 23:30'a kadar açık."

İnceleme için tıklayın!

BİZE ULAŞIN