Beckham'ın yeni dövmesi şaşırttı

Eski futbolcu David Beckham vücudunu kaplayan dövmelerine bir yenisini daha ekledi. Başının sol tarafına Güneş sistemi ve gül dövmesi yaptıran 42 yaşındaki model yeni dövmesiyle hayranlarını şaşırttı.

Giriş Tarihi: 02.05.2018 13:02 Güncelleme Tarihi: 02.05.2018 13:05

Manchester United ve Real Madrid gibi efsanevi kulüplerde futbol oynadıktan sonra ABD'de bir futbol kulübü satın alan David Beckham, hayatında anlamlı gördüğü ilk dövmesini 1999 yılında oğlunun ismi 'Brooklyn'i yaptırmıştı.

İki erkek ve bir kız çocuğuna sahip olan Beckham, ünlü dövmelerine yenilerini ekledi. Başının sol tarafına Güneş sistemi, sol kulağının önüne ise gül dövmesi yaptıran eski İngiliz futbolcu, hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

'AT'LI YENİ DÖVME

Moda tasarımcısı 44 yaşındaki Victoria Beckham, David Beckham'ın at dövmesini gösteren fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmış ve hayranlarını şaşırtmıştı. Hollywod yıldızlarının tercih ettiği Shamrock Social Club adlı dövme salonunda boynuna yeni dövmesini yaptıran David Beckham dövme sanatçısı Mark Mahoney'e sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

David Beckham'ın boynuna yaptırdığı yeni dövmesinin anlamının Victoria Beckham'ın at binme tutkusundan geldiği iddia ediliyor.

BİZE ULAŞIN