ESQ Hafta sonu takvimi

Baharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği bir hafta sonuna doğru yelken açıyoruz. Bir haftayı daha başarıyla tamamladığımıza göre iyi bir planı hak ettik!

Giriş Tarihi: 26.04.2018 16:50
Baran ALIŞKAN
esquire.com.tr


28 Nisan Cumartesi



Cheesecake Atölyesi
13.00
Eataly / İstanbul



"Öğrenmenin yaşı olmaz" diyerek bu hafta sonu da sizi enfes tatlılarınızla sosyal çevrenizin aranan yüzü haline getirmeye kararlıyız. İş konusunda hakkınızı yiyemeyiz ama mutfakta neler yapabileceğinizi merak ediyoruz. Kendine güvenen böyle gelsin, 'mutluluk verecek workshop' için yerinizi ayırtın.

Vanillia lime cheesecake
Fırınlanmayan çikoaltalı cheesecake





TroyaAnadolu Ateşi
Congresium / Ankara



Dünyaca ünlü dans topluluğu Anadolu Ateşi 17. Yılında yine efsane prodüksiyonuyla sizleri karşılamak için bekliyor. Özel kurulacak dev sahnesinde iki yüz dansçısıyla unutulmaz bir seyir zevki yaşatmayı planlıyor. Plan yapmak konusunda ne kadar hassas olduğumuzu biliyorsunuz, takviminizde yer açın. Çünkü cumartesi günü sanat dolu geçecek!




Scarlet



'Steakhouse' kültürüne iyice alıştığımız bu günlerde Etiler'de bulunan Scarlet için ayrı bir parantez açmak istiyoruz. İstanbulluların yeni buluşma noktası olarak nitelendirilen şehir külünü havasındaki Scarlet, haftanın en sevilen gününde lezzetli bir akşam için sizleri bekliyor. Tercihe göre kalabalık gruplar ya da özel bir buluşma için değerlendirebilirsiniz.

"Haftanın yedi günü öğlen saat 12.00'de başlayan servis, gece saat 01.00'e kadar devam ediyor. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri barda DJ canlı performans var. Açıkçası burası klasik steakhouse'larda görebileceğiniz bir ortama sahip değil; son derece renkli ve hareketli."


İnceleme için tıklayın!



29 Nisan Pazar



Suadiye – Feneryolu sahil yolu



Önce saatlerimize sonra da hava durumuna bakarak haftayı kapatıyoruz. Kapatıyoruz derken yeni bir başlangıçtan bahsediyoruz… Havaların ısınmasıyla birlikte dört duvar arasında geçirdiğimiz anları en aza indirmenizi ve doğayla buluşmanızı tavsiye ediyoruz. Belki bir sabah koşusuyla yeni bir alışkanlığa ilk adımı atmış olursunuz, ne dersiniz? Bu Pazar sizi Anadolu yakasının koşu yapılabilecek en güzel alanına davet ediyoruz. Ada manzaralı ve denizle iç içe 6 km'lik koşu parkuru güne daha güzel başlamanızı sağlayacak.




The Office



Kendine has hayran kitlesine sahip 'The Office' henüz izlemeyenler için bulunmaz bir fırsat. Tam 9 sezon süren ve ofis ilişkilerini absürt bir dille inceleyen yapımla şimdiye kadar tanışmadıysanız, acele edin! Amerikan komedi dizisi ofis hayatını tüm çıplaklığıyla ele alıyor. Konuya hâkimiyet kurduğunuzda ofis arkadaşınızı hangi karakterle eşleştireceğinizi de merak ediyoruz. Onlar, her yerdeler!



18.30
Manchester United – Arsenal





BİZE ULAŞIN