“Loki”nin Yeni Sezonuna Game of Thrones transferi

Game of Thrones yıldızı Kate Dickie, Loki'nin ikinci sezonunu için Disney+ ile anlaştı.

Giriş Tarihi: 05.12.2022 10:25
Damla Yüce

Marvel's Loki 2. sezon kadrosuna yepyeni bir oyuncu ekledi. Göz dolduran oyuncu kadrosuyla ilk sezonu övgü toplayan dizi, 2. sezon için de Game of Thrones'tan Kate Dickie ile anlaştı.

Kate Dickie'nin oynayacağı karakter hakkında pek bir şey bilinmiyor ama Deadline'a göre beğenilen HBO dizisinde Lysa Arryn'i oynayan Dickie, bir kötü karakteri canlandıracak.

Loki şu anda ikinci sezonu onaylanan tek MCU canlı aksiyon dizisi. Ve kadronun yeni ismi Dickie'nin yanı sıra, dizide baş karakter olarak Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Eugene Cordero, Tara Strong ve Rafael Casal yer alıyor.

Geçenlerde Everything Everywhere All at Once aktörü Ke Huy Quan'ın da katıldığı duyurulduğu için, kadroya katılan tek yeni oyuncu Dickie değil.

Eylül ayında, Disney'in yıllık D23 Fuarı sırasında Marvel patronu Kevin Feige, Ke Huy Quan sahneye çıkararak ve yeni sezondan özel görüntüleri göstererek hayranlarını şaşırtmıştı.

Quan'ın dizideki rolü hakkında da pek bir şey bilinmiyor, bu yüzden daha fazla bilgi paylaşılana kadar beklememiz gerekecek.

Loki, Avengers Endgame'in sonrasında herkesin favorisi Haylaz Tanrı'yı (Tom Hiddleston) yakın takibe alıyor ve Zaman Değişimi Otoritesi veya dizi adıyla TVA ile başını belaya sokuyor. TVA tarafından zaman çizelgesini bozmakla suçlanan Loki, teşkilatın daha büyük bir tehdidi, başka bir zaman çizelgesinden gelen haydut Loki'yi yakalamasına yardım etmesi için işe alınıyor ve olaylar gelişiyor. İkinci sezonda ise olayların nereye sürükleneceği şimdilik muamma.

Loki'nin Disney Plus'ta en çok izlenen Marvel dizisi olmuştu.

BİZE ULAŞIN