Jennifer Lopez, Ben Affleck'li Bir 'Gigli' Devam Filmi İstiyor

Jennifer Lopez, hayatının aşkı Ben Affleck ile yeniden bir araya gelip onunla evlendiği için romantik bir dönem geçiriyor.

Giriş Tarihi: 01.12.2022 10:17 Güncelleme Tarihi: 01.12.2022 12:50

Jennifer Lopez, Affleck ile 2000'lerin başındaki romantizmi sırasında yazdığı 2002 albümü "This Is Me... Then"e yeni bir yorum olan "This Is Me... Now" albümünü çıkarmak üzere. Hayranlar, yirmi yıl sonra bugün Lopez ve Affleck'in aşk hikayesine bir göz atmaya hazırlanırken, Lopez kendisinin ve Affleck'in en büyük pop kültür anlarından birini daha geri getirmeyi umduğunu duyurdu: Gigli filmi.

Yeni bir röportajda, şarkıcı ve oyuncuya hangi filmlerinin bir devam filmini hak ettiğini düşündüğü soruldu. "Gigli" diye yanıtladı.

Lopez ve Affleck, 2003 suç romansında (oldukça hayal kırıklığı yaratan eleştiriler aldı) başrol ve ekran aşıklarıydı, ancak yayınlanmasından kısa bir süre sonra nişanlarını iptal ettiler ve ayrıldılar. Apple Music için Zane Lowe ile yakın zamanda yaptığı bir konuşmada Lopez, ayrılığı "hayatının en büyük kalp kırıklığı" olarak nitelendirdi.

Ayrıca son röportajında, Marry Me yıldızı, set çekimleri arasında onu en çok kimin güldürdüğünü ortaya çıkardı. "Kocam, Ben" dedi.

Ve Affleck'e olan övgüsü burada bitmedi. 2002 albümünden hangi parçanın favorisi olduğu sorulduğunda, "Dear Ben" dedi. Şarkıcının yakında çıkacak olan albümü "This Is Me... Now", ikonik parçanın devamı olan "Dear Ben Part 2"yu da içeriyor.

Lopez ve Affleck, ayrılıklarından yaklaşık 20 yıl sonra 2021'de yeniden bir araya geldi ve geçtiğimiz yaz evlendiler.

BİZE ULAŞIN