Will Smith'in Oscar Tokatından Sonraki İlk Filmi Yayınlanacak

Will Smith, Oscar tokatından bu yana ilk filminin vizyona girmesi için hazırlanıyor ancak bazı insanların onun dönüşüne hazır olmayabileceğini biliyor.

Giriş Tarihi: 29.11.2022 10:16 Güncelleme Tarihi: 29.11.2022 10:20

Will Smith 94. Oscar Ödül Töreni'nde karısı Jada Pinkett Smith hakkında bir şaka yapan Chris Rock'ı tokatlamıştı. Bu olay sonrasında bir çok eleştiri ve Oscar törenlerinden 10 yıl men cezası alan Smith yeni projesiyle tekrar beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor.

Smith, yeni bör röğortajda yakında çıkacak olan Emancipation filminde dönüşünü görmeye "hazır olmayanlara" "kesinlikle saygı duyacağını" söyledi.

Ünlüler tokattan sonra herkesin gözü önünde taraf tuttu ve Smith, King Richard'daki başrolüyle Oscar ve BET Ödülleri'nde iki En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanmasına rağmen önümüzdeki 10 yıl boyunca tüm Akademi etkinliklerinden men edildi.

Smith röportajında, Mart ayından beri bolca özür dilediği Oscar'daki eylemlerinin ekibindeki ve filmdeki diğer kişileri olumsuz etkilememesini umduğunu söyledi.

mith, "Birisi hazır değilse bunu tamamen anlıyorum. Buna kesinlikle saygı duyarım ve alanlarının hazır olmamasına izin veririm" dedi. "En derin endişem ekibim (yönetmen Antoine Fuqua) tüm kariyerinin en büyük işi olduğunu düşündüğüm şeyi yaptı."

Smith ayrıca Emancipation'da birlikte çalıştığı kreatiflerin "tüm kariyerlerinin en iyi işlerinden bazılarını yaptıklarını" söyledi ve "en büyük umudum, eylemlerimin ekibimi cezalandırmaması" dedi.

2 Aralık'ta vizyona girecek filmde Smith, neredeyse ölümüne kırbaçlandıktan sonra Louisiana'daki bir çiftlikten kaçan ve ailesiyle yeniden bir araya gelmeye çalışan Peter'ı canlandırıyor. Oyuncu, role adım atma deneyimini "tüm kariyerimin en zorlu ve dönüştürücü süreçlerinden biri" olarak nitelendirdi.

SMITH: 9 YAŞINDAKİ YEĞENİM 'O ADAMA NEDEN VURDUN' DİYE SORDU

En son filmi Emancipation'ı tanıtmak için Comedy Central programına katılan Smith, ilk Akademi Ödülünü kazandıktan sonra eve dönüşü ve davranışını 9 yaşındaki yeğenine açıklamak zorunda kalmasıyla ilgili konuştu. "O dünyanın en tatlı küçük çocuğu. Will Amcasını görmek için geç saatlere kadar ayakta kaldı. Mutfakta oturuyoruz, kucağımda Oscar'ı tutuyor ve sordu 'O adama neden vurdun Will Amca?'"

"O gece bir şeyler yaşıyordum," dedi . "Bu, davranışımı hiçbir şekilde haklı çıkarmaz."

Smith bir mendili kavrayarak, "Birbirimize karşı iyi olmalıyız, dostum," diye devam etti. "Zor. Sanırım bana en çok acı veren şey, kalbimi alıp başka insanlara zorlaştırmış olmamdı. İnsanları incitmenin insanları incittiğini söylediklerinde bu fikri anladım."

Ayrıca nasıl "babasının annesini dövmesini izleyen küçük çocuk" haline geldiğinden de bahsetti, bunların hepsi o anda patladı. Olmak istediğim kişi bu değil."

BİZE ULAŞIN