Elvis'in Kesilen Görüntüleri Konser Filmi Olacak

Elvis yönetmeni Baz Luhrmann, önerdiği dört saatlik uzatılmış kurgunun daha çok Austin Butler'ın performanslarını içeren bir konser filmi olacağını söyledi.

Giriş Tarihi: 30.11.2022 15:07

Elvis Presley biyografisinde Austin Butler başrolde oynuyor ve Rock and Roll Kralı'nın hayatını, filmin ana odak noktası olan Elvis'i, menajeri Albay Tom Parker'ın bakış açısıyla anlatıyor. Müzikal biyografinin büyük bir eleştirel ve ticari başarıya dönüşmesiyle, izleyiciler daha uzun bir kurgu görmekle daha fazla ilgilenmeye başladı ve Luhrmann bunu gerçekleştirmek istiyor.

Şimdi, Luhrmann'ın Elvis'in dört saatlik bir kurgusunu yayınlamaya açık olduğunu açıklamasından birkaç ay sonra, yönetmen filmin genişletilmiş versiyonunun nasıl görünebileceği üzerinde çalışıyor. IndieWire ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Luhrmann, önerilen uzatılmış kurgunun, Butler'ın performans gösterdiği kullanılmamış görüntülerle dolu bir konser filmi olacağını söyledi.

"Kesik değil. Toplamı dört saate varan bir sürü malzeme var, ama bugün değil, yarın değil, ama bir noktada [bunu] yapardım demek için kayda geçtim. Çünkü Austin konserlerini dolu dolu verdi. Bütün numaraları yaptı. Austin'in tam konserleri yapmasını izlemek beden dışı bir deneyimdi, bu yüzden bir gün o tam konserleri bir araya getireceğim." diye açıklıyor Luhrmann.

Seyircinin Elvis'in genişletilmiş kurgusundan ne beklediğine bağlı olarak , bir konser filmi fikri heyecan verici bir haber ya da hayal kırıklığı olarak gelebilir. Austin Butler'ın, şarkıcının ikonik sesini ve dansını mükemmel bir şekilde yakalayan, dört saatlik bir konser filmi kesinlikle cezbedici bir beklenti gibi geliyor. Bununla birlikte, Luhrmann'ın uzatılmış Elvis kurgusunun filmin bazı anlatı sorunlarını çözeceğini umanlar için, muhtemelen durum böyle olmayacak.

Luhrmann'ın yorumlarına göre, çoğunlukla Butler'ın performansı olduğu için, Elvis'in genişletilmiş kurgusu muhtemelen olay örgüsüne veya karakter gelişimine pek bir şey katmayacak. Bu, kullanılmayan tüm görüntüleri kapsamıyor.

BİZE ULAŞIN