'Harry & Meghan' Belgeselinden Fragman Yayınlandı

Meghan Markle ve Prens Harry'nin yeni belgesel dizisinin fragmanı geldi.

Giriş Tarihi: 02.12.2022 12:56

Eylül 2020'de Sussex Dükü ve Düşesi, Archewell'in medya prodüksiyon kolu Archewell Productions ile içerik üretmek için Netflix ile dönüm noktası niteliğinde, çok yıllı bir anlaşma imzalayarak çarpıcı bir hamle yaptı. Orijinal anlaşma, belgeseller, belgesel dizileri, filmler, senaryolu şovlar ve çocuk içeriği dahil olmak üzere bir dizi içerik oluşturacaklarını belirtti.

O zamandan beri, bu içeriklerle ilgili söylentiler, Prens Harry ve Meghan Markle'ın yapım şirketi için ileride neyin olup olmayacağına dair çeşitli onaylar ve inkarlarla dönmeye devam etti. En iddialı spekülasyonlardan biri çiftin kendileri hakkında bir belgesel dizisi üzerinde çalıştığıydı ve gerçekleşti.

Haber nihayet doğrulandı ve çıkış tarihi 8 Aralık 2022 olarak açıklandı. 1 Aralık'ta Netflix bir fragman yayınladı: Harry & Meghan.

Belgesel tanıtımına göre, "Çoğu tanık oldukları hakkında daha önce hiç kamuya açık bir şekilde konuşmamış olan arkadaşlardan ve aileden ve İngiliz Milletler Topluluğu'nun bugünkü durumunu ve kraliyet ailesinin basınla ilişkisini tartışan tarihçilerden gelen yorumları" içerecek.

Bu programı neden yaptıkları sorulduğunda, Harry fragmanda şöyle diyor: "Kapalı kapılar ardında olanları kimse görmüyor. Ailemi korumak için elimden gelen her şeyi yapmak zorundaydım."

Meghan daha sonra şunları ekliyor: "Risk bu kadar yüksekken, hikayemizi bizden duymak daha mantıklı değil mi?"

Mayıs ayında, Page Six, çiftin ev tipi bir belgesel dizisi üzerinde çalıştığını söyleyen doğrulanmamış kaynaklara atıfta bulunarak, bu türlerden en az biri için ufukta yeni bir gelişme olabileceğini bildirdi.

Yayına göre Netflix, bir süredir kraliyet çiftinin kamera arkası görüntüleri üzerinde çalışıyor ve onları Montecito'daki evlerinde ve Eylül 2021'de New York'a yaptıkları seyahatte çekiyor. Netflix hikaye hakkında yorum yapmayı reddetti ve o sırada Sussex'lerin temsilcileri yorum yapmak için müsait değildi.

Dizinin varlığı bile bir süredir havada kaldı, ancak Meghan Variety ile yaptığı yeni bir röportajda ilerlediğini doğruladı. Liz Garbus'un yönettiği belgesel dizisi hakkında Meghan, yayına şunları söyledi: "Hikayemiz konusunda birine (çalışmalarına uzun süredir hayran olduğum tecrübeli bir yönetmene) bizim gibi düşünmese bile güvenebilmek güzel. Hikayemizi başka birine emanet ediyoruz ve bu, onların gözünden geçeceği anlamına geliyor."

BİZE ULAŞIN