Disney+’ın Loki'si "Doctor Strange" Filmine Bağlanacak!

Tom Hiddleston başrollü Disney+ dizisi Loki'nin hazırlıklarına başlandı. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine yapılacak geçişte yer alan dizilerden biri olan Loki ve filmlerden Doctor Strange'in birbirine bağlanacağı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 25.11.2019 17:27

Tom Hiddleston başrollü Disney+ dizisi Loki'nin hazırlıklarına başlandı. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine yapılacak geçişte yer alan dizilerden biri olan Loki ve filmlerden Doctor Strange'in birbirine bağlanacağı ortaya çıktı. Bu açıklamayı yapan isim ise Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige oldu.

Benedict Cumberbatch ve Elizabeth Olsen'ın başrolünde yer alacağı korku türündeki Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 2021 yılı içerisinde izleyicilerinin karşısında olacak. Avengers: Endgame'de yaşanan büyük değişikliklerin ardından Loki de Marvel Evreni'ne geri dönüş yaptı. Kahramanlarımız Ant-Man'in yardımıyla alternatif bir zaman diliminde geçmişe gitmiş ve sonsuzluk taşlarını çalmaya çalışmışlardı. Iron Man'in alması gereken taş ise Loki'ye gitmiş ve bu da onun kurtuluş bileti olmuştu. Böylece Loki'nin dizisinin nasıl olacağı da biraz ipuçlarıyla zihinlerde şekillenmeye başladı. Şimdi ise Kevin Feige Comic Book Movie ile yaptığı röportajda konuştu. Konuşmasında Scarlet Witch'in Yüce Büyücü'nün hedefi olduğunu ve Loki'nin de bu konuya dahil olacağını açıkladı. Bu bağlantının nasıl olacağı bilinmiyor, ama iki seçenek bulunuyor: Ya Loki'nin şimdiki halini doğrudan ekranlarda göreceğiz ya da Loki'nin daha önce yapmış olduğu şeyler Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ı etkileyecek.

Doctor Strange: In The Multiverse of Madness filminin ve Loki dizisinin yanı sıra Marvel'ın 4. evresinde Blade, Fantastic Four, Ant-Man 3, Black Widow, Thor: Love and Thunder, Shang-Chi ve The Eternals filmleri; Hawkeye, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, She Hulk, Ms. Marvel, Moon Knight ve What/If dizileri bulunuyor. Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ın izleyicileriyle 7 Mayıs 2021'de buluşması beklenirken, Loki dizisi için henüz bir tarih verilmedi. Ama onun da aynı zamanlarda Disney+ ekranlarına geleceği düşünülüyor. Disney+ 12 Kasım tarihinde açılışını yapıyor. Platformda yer alacak ilk Marvel dizisi ise The Falcon and The Winter Soldier olacak.

BİZE ULAŞIN