'Moon Knight'ın Yönetmenleri 'Loki'nin 2. Sezonunu Üstlenecek

Marvel ve Disney+, Loki'nin ikinci sezonunu Moon Knight yönetmenleri Justin Benson ve Aaron Moorhead'in devralacağını duyurdu.

Giriş Tarihi: 18.02.2022 09:56

Damla Yüce

Bir süredir merakla beklenen ve yayına girer girmez deli gibi izlenen Marvel ve Disney+ yapımı Loki'nin ikinci sezonunu Moon Knight yönetmenleri Justin Benson ve Aaron Moorhead'in devralacağını duyurdu.

İki yönetmen, Haylazlık Tanrısı olarak bilinen Loki'nin hikayesinin anlatıldığı, eleştirmenlerce beğenilen ilk sezonun yakında çekilmesi planlanan 2. sezon bölümlerinin çoğunu birlikte yönetecek ve Michael Waldron baş yapımcı olacak. Tom Hiddleston, baş karakter olarak rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanırken, Owen Wilson da Time Variance Authority ajanı Mobius olarak dönüşünü onayladı.

Heron "Geri dönmeyeceğim" diyerek şovla bağlantısını kopardığını geçtiğimiz Temmuz ayında duyurmuştu. Gelecek sezonu bir hayran olarak izlemek için sabırsızlandığını söyleyen Herron "Burada yaptıklarımızdan gurur duyduğumu ve elimden geleni yaptığımı düşünüyorum" dedi. Henüz açıklanmamış başka projelerde çalıştığını da ekledi.

Loki'nin ikinci sezonu için henüz bir çıkış tarihi yok, ancak Wilson çekimlerin yakında başlayacağını açıkladı. Marvel Sinematik Evreni'nin fanları, daha fazla bilgi için takipte kalın!

BİZE ULAŞIN