Princess Diaries 3 Filmi İçin Düğmeye Basıldı

Üçüncü bir 'Princess Diaries' filmi hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 16.11.2022 11:50

Anne Hathaway'in 2019'da onayladığı gibi, şu anda Disney'de üçüncü bir Princess Diaries filmi üzerinde çalışılıyor.

Deadline, yaklaşmakta olan filmin yeniden başlatma yerine birinci ve ikinci bölümlerin hikayelerinin devamı olacağını bildiriyor. Debra Martin Chase filmin yapımcısı olarak geri dönerken, Melissa K. Stack yönetici yapımcı olarak katılacak.

Hathaway'in Mia Thermopolis veya Julie Andrews'un Kraliçe Clarisse Renaldi rollerini yeniden üstlenip üstlenmeyecekleri henüz bilinmiyor. Ancak Devil Wears Prada yıldızı, daha bir ay önce filmde rol almakla ilgilendiğini belirtmişti. "Eğlendirmekten daha fazlasını yapardım, bunun için çekiyorum. Julie Andrews'u işin içine sokmanın bir yolu varsa, bence onu çalıştırırız. Onun olduğu yere gidip arkasına yeşil bir ekran koyardık ve sadece gerçekleşmesini sağlardık." dedi.

2019'da Hathaway şunları söylemişti: "Bir senaryo var. Ben yapmak istiyorum, Julie yapmak istiyor, yapımcımız Debra Martin Chase yapmak istiyor. Hepimiz gerçekten olmasını istiyoruz. Sadece, mükemmel olmadıkça yapmak istemiyoruz, çünkü onu sizin sevdiğiniz kadar biz de seviyoruz."

Aynı adlı bir roman serisine dayanan The Princess Diaries , San Francisco'da sıradan bir genç olan Mia Thermopolis'in aslında Genovia tahtının varisi olarak gerçek hayattaki bir prenses olduğunu öğrenmesini konu alıyor.

2001 yılında vizyona giren Princess Diaries (Acemi Prenses) globalde 165.3 milyon dolar kazanarak büyük bir başarı elde etti. 2004 tarihli devam filmi "Acemi Prenses: Kraliyet Nişanı" (The Princess Diaries 2: Royal Engagement) dünya çapında 134.7 milyon dolar kazandı. 2000'lerin başından bu yana popüler kültürün bir parçası olan her iki filmi de Gary Marshall yönetmişti.

BİZE ULAŞIN