Epic Games’ten haftanın ücretsiz oyunu: Borderlands: The Handsome Collection

4 Haziran saat 18.00’e kadar Epic Games Store hesabınızla Borderlands: The Handsome Collection oyununu ücretsiz indirebilirsiniz.

Giriş Tarihi: 29.05.2020 12:12 Güncelleme Tarihi: 29.05.2020 12:15

Her hafta abonelerini sevindiren Epic Games Store, bu haftanın sürpriz yeni ücretsiz oyununu açıkladı. Geçen hafta Civilation VI'yı oyunseverlerle buluşturan Epic Games büyük hediyeler vermeye devam ediyor. Şirket bu hafta da Borderlands: The Handsome Collection ücretsiz yaptı.

18 yaş üzeri kullanıcılar için uygun olan oyunu indirmek için Epic Games hesabınızın bulunması yeterli; bu hesabı da ücretsiz açabiliyorsunuz. Borderlands: The Handsome Collection'ı bu sayede 4 Haziran saat 18.00'e kadar kütüphanenize ücretsiz indirebilirsiniz.

Epic Games'in oyunla ilgili açıklaması ise şu şekilde: Handsome Jack'i ortadan kaldırma zamanı geldi. Pandora'yı Hyperion Şirketinin şeytani pençesinden kurtarmak için çabalarken arkadaşlarını topla ve tonlarca ganimet toplayarak dünyayı altüst et. Hyperion Şirketinin çevresindeki kötülüğü ortaya çıkar ve tüm evreni kapsayan muazzam bir aldatmacanın faili, Hyperion'un şeytani CEO'su Handsome Jack ile mücadele et.

Her uygun oyun alımından sonra 60 liralık hediye çeki veren oyun şirketi oyunlarda da yüzde 75'e varan indirimlerle kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Piyasada agresif oynamaya başlayan Epic Games, yaptığı indirimler, hizmete sunduğu ücretsiz oyunlar ve hediye kuponlarıyla rakiplerini bir hayli zorluyor gibi gözüküyor. Sisteme yeni eklenen oyunlar ise Maneater, Saints Row: The Third Remastered, Sludge Life.

BİZE ULAŞIN