Justin Bieber karantinada tarzını korudu.

Pandemi sürecinde Justin Bieber’a bir bakış atarsak, bu olağanüstü koşullar altında bile onun hiç değişmediğini görürüz.

Giriş Tarihi: 28.05.2020 13:42 Güncelleme Tarihi: 29.05.2020 21:51

Pandemi Justin Bieber'ı hiç değiştirmedi. O hala bizim bildiğimiz çocuk ruhlu adam. Bu fotoğrafta da görüldüğü üzere o hala son derece Justin Bieber.

Justin Bieber ile Hailey Baldwin, basketbol oynamak için evden çıktı. Ünlü çift, ellerinde basket topu ve kahveleriyle; korumaları eşliğinde gittikleri bir sahada objektiflere yansıdı.

Geçtiğimiz hafta sonu Los Angeles'ta potayla ölesiye savaş veren Bieber'ın giydiği pembe şortun attığı çığlıklara kulak kapatmak mümkün olmadı. Her zamanki gibi kendine bir beden büyük gelen diz boyundaki rapçi şortuyla, Bieber dikkatleri üzerine çekti. Ona daha dikkatli bakanlar şortun sol bacağındaki oyuncak ayı logosunu hemen fark etti.

Bieber'ın gömlek giymeyi sevmediği aşikar. Kendisi genelde tişörtü tercih etse de bu kez basketbol oynayacağı için yarı çıplaktı. Her yıl biraz daha artan ve vücudunun üst kısmını kaplayan dövmeleriyle gurur duyuyor.

BİZE ULAŞIN