“The Virtual Success Summıt” Tony Robbins’in sunuculuğunda açılışını yaptı.

Kişisel gelişim alanında dünya lideri Success Resources, 20 Mayıs Çarşamba günü Türkiye Saati ile 19.00’da Tony Robbins sunuculuğunda “Virtual Success Summit” in açılışını yaptı.

Giriş Tarihi: 29.05.2020 16:20 Güncelleme Tarihi: 01.06.2020 16:18

Kişisel gelişim ve eğitim sektörünün öncü markası Success Resurces, pandemi sürecinde bireylerin ve kurumların güçlü kalabilmesi için ücretsiz online seminerler başlattı. Bu online buluşmalarda konuşmacılar daha ziyade kişisel gelişim, varlık yönetimi, girişimcilik, iş ve kariyer dünyası, yaşam amacı, tutku, zihin yönetimi ve anlamlandırma üzerine eğilecek. Etkinliğin amacı ise oldukça basit: Success Resources'ın sahnesinde yer almış olan, dünyanın en başarılı liderlerinden, pozitif ve ilham veren sunumları bu zorlu zamanlarda izleyiciler ile paylaşmak.

Success Resources CEO'su Michael Burnett etkinlik ile ilgili, "Şu anda çok zorlu süreçlerden geçen iş sahipleri, yöneticiler, çalışanlar ve girişimcilere destek olabilmemiz oldukça önemli. İzleyicilerimizle, bu seminerlerle onların ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak seçtiğimiz konuşmacılar ve içeriklerle, bunu yapmayı hedefliyoruz" yorumunu yaptı.

İzleyiciler; Tony Robbins, Sir Richard Branson, Sara Blakely, Will.I.am, Tom Brady, Jay Shetty gibi müthiş konuşmacıların yer aldığı ve toplamda on üç saatlik kaydı platform üzerinden üç hafta boyunca yayınlandığı anda izleyebilecekler. En önemlisi içerik birçok dile anında çevriliyor olacak. Aynı zamanda 90 gün boyunca, ücretsiz kaydını yaptırmış olan izleyiciler, tekrar tekrar dönüp paylaşılan içeriklerden faydalanabilecekler.

Ücretsiz kayıt için: https://watchsuccesssummit.com/?ls=SRUK_Partner_Power+CoachingTürkçe

İrtibat: info@powercoaching.us

Whatsapp Hattı: 0530 037 8858

BİZE ULAŞIN