Brian Austin Green ile Megan Fox’un evliliğinde son perde

Brian Austin Green ayrılmak üzere olduğu eşi Megan Fox hakkında katıldığı bir podcast yayınında açıklamalar yaptı.

Giriş Tarihi: 29.05.2020 10:11 Güncelleme Tarihi: 29.05.2020 21:48

Brian Austin Green ayrılmak üzere olduğu eşi Megan Fox'un rap'çi Machine Gun Kelly ile aşk yaşadığı iddiası hakkında katıldığı bir podcast yayınında konuştu: "Megan 2019'daki Cadılar Bayramı döneminde film çekimindeydi. 5 hafta sonra döndüğünde, garip davranmaya başladı. Evlilik içindeki yakınlığı yeniden kuramadık. Devam eden üç hafta boyunca aramızdaki bağın koptuğunu hissettim."

Konuşmasına devam eden Green "Üç hafta bekledikten sonra ona mesaj attım; 'Evliliğimiz için endişelenmem gerekiyor mu?' diye. 'Sonra konuşuruz' yanıtını verdi. Bu iyi bir haber değildi." Daha sonra bana film çekimi için evden ayrı olduğu süreçte kendisini daha iyi hissettiğini söyledi. Üzüldüm. Sette Colsen (Machine Gun Kelly) diye bir adamla tanışmıştı. Arkadaştılar ve çok iyi bir adam olduğunu söylüyordu" dedi.

10 yıldır evli olan Austin Green ve Megan Fox daha önce de boşanma kararı almış, Fox üçüncü çocuklarına hamile olduğunu öğrenince çift ayrılmaktan vazgeçmişti. Ünlü çiftin Noah (7), Bodhi (5), Journey (3) isimli 3 çocuğu bulunuyor.

BİZE ULAŞIN