Vanessa Bryant’tan eşi ve kızı için anlamlı karar!

NBA yıldızı olan Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, helikopter kazasında hayatını kaybederek herkesi yasa boğmuştu. Vanessa Bryant eşi ve kızıyla ilgili duygusal mesajlara Instagram hesabından sıkça yer verirken yaptığı bir paylaşımla alınan anlamlı bir kararı açıkladı.

Giriş Tarihi: 16.02.2020 13:27

Zor zamanlardan geçen Vanessa Bryant, kızı Gianna ve eşi Kobe Bryant'ın kaybına alışamadığını sözleriyle, paylaştığı fotoğraflar ve videolar ile sıkça dile getiriyor. Şimdi ise bir vakfın ismine kızının adını da eklediklerini duyurdu.

Kobe Bryant'ın lakabı olan 'Mamba' ismiyle faaliyet gösteren ve gençlere destek olan spor vakfına, Gianna'nın da lakabı olan 'Mambacita" eklendi. Vanessa Bryant, Mamba Spor Vakfı'nın adının artık Mamba & Mambacita Spor Vakfı olduğunu duyurdu.

Paylaşımına ise şu çıklamaları yazdı: "Artık 24 numara ve 2 numara olmadığından Mamba Spor Vakfı'nı, Mamba & Mambacita Spor Vakfı olarak güncelliyoruz" Bu numaralar ise eşi ve kızının üniforma numaralarını içeriyor.

Kobe Bryant ve kızının cenaze töreninin ne zaman yapılacağı merak edilirken, 7 Şubat'ta Orange County yakınlarında bulunan Pacific View Memorial Park mezarlığına defnedildikleri öğrenildi. Alınan bu karar ünlü basketbolcunun hayranları tarafından tepkiyle karşılandı. Bunun üzerine 24 Şubat'ta Staples Center'da anma töreni gerçekleştirilmesine karar verildi.


BİZE ULAŞIN