Netflix'in After Life dizisi ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz yıl ilk sezonu ile Netflix’te yayınlanan After Life oldukça beğeni görmüştü. 6 ayrı bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu da merakla beklenmeye başlamıştı. After Life dizisinin ikinci sezonu için Netflix tarih verdi.

Giriş Tarihi: 16.02.2020 10:58 Güncelleme Tarihi: 16.02.2020 10:59

Altın Küre ödülünün sahibi olan Ricky Gervais, Netflix'in After Life dizisinin 2. Sezonu için hazırlanıyor. Tony rolünü üstlenen başarılı oyuncu, yine Ashley Jensen (Extras) ile kamera karşısında olacak. Netflix'in After Life dizisinin 2.sezon tarihi ise 24 Nisan 2020 olarak belirlendi. Dizinin yeni sezon fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

AFTER LIFE KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollerinde Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way'ın yer aldığı dizide eşini kanserden dolayı kaybeden bir gazetecinin bunu kabullenememesi ve hayatına devam etmekte zorlanmasını konu alıyor. Hırçın bir hale gelen ve herkesi kendisinden uzaklaştırmaya çalışan Tony, mücadele etmeye devam ediyor. Şimdi bir de gazetenin kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Kasabanın yerel Am-Dram gösterisinin nasıl bir etki bırakacağı da merak konusu…

AFTER LIFE İLK SEZON FRAGMANI

BİZE ULAŞIN