Netflix Türkiye artık ücretsiz sürümünü kaldırdı!

Popüler film ve dizi izleme platformu olan Netflix aldığı bir kararla kullanıcılarını oldukça şaşırttı. Netflix sistemine üye olanlar 30 günlük deneme sürümünden yararlanıyor ve sonrasında memnun kalırsa tam sürüme geçiyordu. Netflix Türkiye artık ücretsiz deneme sürümüne son verdi.

Giriş Tarihi: 06.02.2020 16:43 Güncelleme Tarihi: 06.02.2020 16:43

Daha önce farklı ülkelerde de ücretsiz denemeyi kaldıran Netflix için sıra Türkiye'ye geldi. Kullanıcıları oldukça bu gelişmeyle ilgili Netflix'ten açıklama da geldi. Peki Netflix Türkiye ücretsiz deneme sürümü neden kaldırıldı? İşte yanıtı…

Ücretsiz deneme ile ilgili sitesinde bir yazı da yayınlayan Netflix şu açıklamaya yer verdi: "Şu anda ülkenizde ücretsiz deneme sunulmamaktadır. Yeni üyeliğinizi başlatmak için Netflix.com adresine gidin, size en uygun planı ve ödeme seçeneğini seçin, e-posta adresinizi girin, bir parola belirleyin ve izlemeye başlayın."



Netflix sözcüsü konuyla ilgili şöyle bir açıklama yaptı: "Netflix olarak Türkiye'de yeni üyeler kazanmak ve onlara harika bir Netflix deneyimi sunmak için farklı kampanyalar planlıyoruz."

Kimi kullancılar bu durumu eleştirirken kimisi de doğru yapıldığını savunan tarafta yer alıyor. Farklı mail adreslerini kullanarak birden fazla kez ücretsiz sürümü kullananların da olduğunu varsayarsak yerinde alınmış bir karar gibi görünüyor.

BİZE ULAŞIN