Hızlı ve Öfkeli’den (Fast and Furious 9) ilk fragman!

Popüler film serisi Hızlı ve Öfkeli’nin yayınlanan her filmi ile büyük beğeni topluyor. Hızlı ve Öfkeli’den (Fast and Furious 9) merakla beklenirken ilk fragman yayınlandı ve sevenlerini oldukça heyecanlandırdı. Peki Hızlı ve Öfkeli’den (Fast and Furious 9) ne zaman vizyona girecek?

Giriş Tarihi: 02.02.2020 17:02 Güncelleme Tarihi: 02.02.2020 17:04

Hızlı ve Öfkeli 9'un fragmanı yayınlandı ve sürprizleriyle dikkat çekti. Fast and Furious: Tokyo Drift filminde ölen "Han" in ölmemiş olması ve yeniden karşımıza çıkması izleyicileri şoke etti. Şimdiye kadar nerede olduğu, başına ne iş geldiğiyle ilgili sorular kendini göstermeye başladı.

Aksiyon, macera ve gerilim filmlerini sevenler için vazgeçilmez olan bu serinin 9'uncusunda da aile teması ön plana çıkacak. Cipher'ın bu kez planlarının neler olduğu merak edilmeye başlandı. Hız tutkunlarının ekrandan kendini alamayarak izlediği filmin vizyon tarihi de belli oldu. İşte Hızlı ve Öfkeli 9'un fragmanı ve vizyon tarihi...

HIZLI VE ÖFKELİ (FAST AND FURİOUS 9) TANITIM VİDEOSU

Başrollerinde Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Charlize Theron ve Helen Mirren gibi başarılı oyuncuların yer aldığı film, yepyeni maceraların kapılarını aralıyor. Hızlı ve Öfkeli 9 (Fast and Furious 9) 22 Mayıs'ta vizyona girerek sevenleriyle buluşacak. Yayınlanan fragmanda Dominic'in kardeşiyle karşı karşıya kalacağı sahneler oldukça dikkat çekti.

BİZE ULAŞIN