Billie Eilish, 92. Oscar'da sahne alacak

Müzik dünyasının ‘Oscar’ı olarak bilinen Grammy Ödülleri'ne 5 ödülle damga vuran 18 yaşındaki Billie Eilish bu kez 92. Oscar gecesinde sahne alacak.

Giriş Tarihi: 30.01.2020 16:21 Güncelleme Tarihi: 31.01.2020 15:43

Grammy töreninde 5 ödülle ayrılan, yeni James Bond filmi için bir şarkı yazan Billie Eilish, bu kez 92. Oscar ödül töreninde sahne almaya hazırlanıyor. 18 yaşında şarkılarıyla dünya çapında üne kavuşan Billie Eilish, 2020 Oscar Ödülleri'nde de boy göstermeye hazırlanıyor.

Oscar Töreni, bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi sunucusuz bir şekilde gerçekleştirilecek. Törende daha önce Randy Newman, Elton John ve Cynthia Erivo gibi isimlerin performans sergileyeceği duyurulmuştu.

ABC Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği törende Timothee Chalamet, Zazie Beetz, Gal Gadot, Mindy Kaling, Julia Louis-Dreyfus, Lin-Manuel Miranda, Anthony Ramos, Mark Ruffalo, Kelly Marie Tran ve Kristen Wiig gibi isimler ödülleri takdim edecek ve hazırladıkları şov, performans ya da konuşmaları yapacaklar.

Oscar Ödül Töreni, 9 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. Amerika, Los Angeles saatine göre kırmızı halı geçidi 6.30'da, tören ise 8.00'da başlıyor.

BİZE ULAŞIN