James Bond’un yeni filmi “No Time To Die” fragmanı

Başarılı oyuncu Daniel Craig “James Bond” karakterine bir kez daha hayat vereceği “No Time To Die” filminin fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Süper Bowl’da yayın arasında verilen No Time To Die fragmanı büyük heyecan yarattı.

Giriş Tarihi: 04.02.2020 11:12 Güncelleme Tarihi: 04.02.2020 11:14

Merakla ve heyecanla beklenen James Bond'un yeni filmi "No Time To Die" fragmanı izleyicilerle buluştu. Vizyon tarihi de belli olan yeni filmde James Bond, macera ve aksiyon dolu sahneleriyle yine herkesi kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor.

NO TIME TO DIE FRAGMANI


NO TIME TO DIE KONUSU VE OYUNCULARI

3 Nisan'da vizyona girecek olan No Time To Die filminin çekimleri tamamlandı. Tatilde olan ve herkesin öldü zannettiği James Bond efsanesi arkadaşının yardım istemesi üzerine yeniden başlıyor. 007 kod adının başka bir ajana verildiğini öğrenmesiyle farklı gelişmeler başlıyor. İkili kaçırılan bir bilim adamını kurtarmak için de kolları sıvıyor.

Başrollerinde geçen sene Bohemian Rhapsody ile Oscar ödülü kazanan Rami Malek, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Billy Magnussen ve Dali Benssalah başarılı isimler yer alıyor. Seslendirmesini ise 62'nci Grammy Ödüllerinde 5 dalda ödül alarak rekor kıran Billie Eilish yapıyor.

BİZE ULAŞIN