The Rhythm Section ne zaman vizyona girecek?

Bir süredir çok konuşulan ve vizyona girmesi merakla beklenen The Rhythm Section filminin başrollerinde Blake Lively yer alıyor. Geçtiğimiz akşam New York’ta gerçekleşen The Rhythm Section galasında, başarılı ve güzel oyuncu Blake Lively şık görünümüyle dikkat çekti.

Giriş Tarihi: 28.01.2020 15:36 Güncelleme Tarihi: 28.01.2020 15:38

Konusu, oyuncuları ve yayınlanan fragmanıyla daha şimdiden ilgi görmeye başlayan The Rhythm Section'ın vizyon tarihi belli oldu. New York'taki Brooklyn Müzik Akademisi'nde düzenlenen The Rhythm Section gala gecesinde şık görünümler dikkat çekti. İşte The Rhythm Section filmi hakkında bilgiler…

THE RHYTHM SECTION FRAGMANI

THE RHYTHM SECTION KONUSU VE OYUNCULARI

Blake Lively'in canlandırdığı Stephanie Patrick ana karakterine yoğunlaşan film aksiyon ve macera severlere hitap ediyor. Ailesini uçak kazasında kaybeden Stephanie Patrick tesadüfen o uçakta değildir ve ölümden kurtulmuştur. Bu olay kendisini derinden etkilerken daha büyük bir gerçekle yüzleşmek durumunda kalır. Ailesi kazayla ölmemiş öldürülmüştür. Bunun üzerine gözünü intikam hırsı bürür ve suikastçı rolüne bürünerek ailesinin ölümünün ardındaki sebebi bulmaya çalışır.

Mark Burnell kitap serisinden uyarlanan filim yönetmen koltuğunda Reed Morano oturuyor. The Rhythm Section başrollerinde Max Casella, Sterling K. Brown, Daniel Mays, Richard Brake, Raza Jaffrey, Geoff Bell gibi başarılı isimler yer alıyor. ABD vizyon tarihi 31 Ocak olarak belirlenen filmin ülkemizde ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

BİZE ULAŞIN