Hakan Muhafız 3. sezon fragmanı yayınlandı!

Netflix’in orijinal dizisi olan Hakan Muhafız’ın 3. sezon fragmanı sevenleriyle buluştu. İlk 2 sezon heyecanla izlenen Hakan Muhafız dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyordu ve belli oldu. Fragman da yayınlanarak heyecanın dozunu arttırdı.

Giriş Tarihi: 16.02.2020 14:22

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un başrollerinde yer aldığı Hakan Muhafız dizisinin 3.sezonu için nefesler tutuldu ve geri sayım başladı. Peki Hakan Muhafız yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte fragman…

HAKAN MUHAFIZ 3.SEZON FRAGMANI

HAKAN MUHAFIZ KONUSU VE OYUNCULARI

Şehri saran ölümsüzlerin verdiği zararlarla mücadele etmeye çalışan Hakan, kadim bir gizli birlikle bağının olduğunu fark eder. İlk iki sezonuyla çok beğenilen dizinin 3.sezonunda da aynı konu yeni oyuncularla ve yeni heyecanlarla devam ediyor. Muhafız kanı taşıyan abisi İstanbul'u tehdit ederken, ölümsüzler saldırılarıyla virüsü yaymaya başlamıştır. Hakan panzehiri bulmak için kolları sıvar ve büyük bir savaşa hazırlanır. Vezir'i bulup bulamayacağı da merak edilen Hakan, insanlığı kurtarabilecek midir?

Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Hakan Muhafız 3. Sezon tarihi ise 6 Mart 2020 olarak belirlendi.

BİZE ULAŞIN