Matrix 4 çekimlerinden görüntüler yayınlandı

Başrollerinde Keanu Reeves’in yer aldığı Matrix 4 için heyecanlı ve meraklı bekleyiş sürüyor. Matrix 4 çekimleri devam ederken Keanu Reeves Twitter hesabından filmin çekimlerine dair fotoğraflar ve video paylaşımı yaptı.

Giriş Tarihi: 07.02.2020 16:31 Güncelleme Tarihi: 07.02.2020 16:32

Keanu Reeves'in Neo karakterini canlandırdığı Matrix 4 çekimlerinden görüntülerin paylaşılması hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. 21 Mayıs'ta vizyona girmesi beklenen Matrix 4'ün San Francisco'daki çekim görüntülerini sizler için derledik.

Keanu Reeves, Carrie Anne Moss ve Jada Pinkett Smith'in yanı sıra Jonathan Groff, Jessica Henwick, Yahya Abdul Mateen II, Neil Patrick Harris ve Toby Onwumere gibi başarılı isimlerin rol aldığı Matrix 4 için geri sayım başladı. Andrew Caldwell'in de oyuncular arasına katıldığı duyurulan Matrix 4 çekim görüntülerindeki detaylar ilgi topladı.

Henüz nasıl bir konu işleneceği, hikayesi bilinmeyen Matrix 4 filmde NEO karakterinin salaş kıyafetler içerisinde olması dikkat çekiyor. Daha önceki deri kıyafetler ve güneş gözlüğünün olmaması nasıl bir konuda işleneceğini daha da merak ettirdi diyebiliriz.

BİZE ULAŞIN