“Finding Steve McQueen” ile randevu

Tarihin en büyük soygunlarından birine beyaz perdede şahitlik etmeye hazırlanıyoruz. Travis Fimmel'ın başrolünde oynadığı “Finding Steve McQueen” filmiyle ilk randevuya hoş geldiniz!

Giriş Tarihi: 27.02.2019 11:38 Güncelleme Tarihi: 01.03.2019 17:17

Ohio'daki bir suç çetesinin 1972 yılında Başkan Richard Nixon'dan 30 milyon dolar çalmak için hazırladıkları bir plana şahitlik etmek ister misiniz? Plan yolunda gitmemesiyle birlikte suç çetesi ve polis teşkilatı arasında tarihin en büyük kovalamacasına da eşlik edeceğiz.

Vikings dizisinin Ragnar'ı olarak hafızalarımızda yer edinen Travis Fimmel'in başrolünde bulunduğu "Finding Steve MvQueen" filminin senaryosu Ken Hixon ve Keith Sharon tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ghost Rider ve When In Rome gibi filmlerden tanıdığımız Mark Steven Johnson oturacak.

Filmde ayrıca, Avustralyalı başarılı oyuncu Travis Fimmel'ın oynadığı filmin kadrosunda "İskoçya'nın Son Kralı" ile Oscar ödüllü Forest Whitaker, William Fichtner, Lily Rabe, Rachael Taylor, Rhys Coiro, Jake Weary ve Louis Lombardi gibi birçok ünlü isim de yer alıyor.

Finding Steve McQueen, önümüzdeki Mart ayında ABD'de gösterime girecek.

BİZE ULAŞIN