Breaking Bad, 'Greenbrier' filmiyle geri dönüyor!

Efsanevi dizi Breaking Bad, beyaz perdeye uyarlanıyor. Jesse Pinkman ve Walter White'ın ikonik hikâyesi 'Greenbrier' filmiyle geri dönüyor.

Giriş Tarihi: 14.02.2019 12:51 Güncelleme Tarihi: 16.02.2019 17:45
Efsanevi dizi Breaking Bad dizisi başrollerinden biri olan Aaron Paul, dizinin film uyarlaması hakkında bir açıklamaya yaparak hayranlarını heyecanlandırdı. Paul, efsaenevi dizisinin sinema uyarlamasında yeniden Jesse Pinkman rolüyle karşımıza çıkacak. İki saatlik filmin, televizyonda mı, alternatif yayın platformlarında mı yayınlanacağı bilinmiyordu. Son bilgilere göre, Breaking Bad filmi popüler yayın platformu Netflix'te yayınlanacak.

Aaron Paul

İlk kez Breaking Bad filmi duyurulduğunda başrol oyuncuları Aaron Paul ve Bryan Cranston'ın projede yer alacakları kesinleşmemişti. Greenbrier ismi verilen Breaking Bad filminin ilk başrolü Aaron Paul oldu ve kadronun ilk parçası netleşti. Film, dizinin de yaratıcısı Vince Gilliagan tarafından yönetilecek ve senaryolaştırılacak. Dizinin diğer başrolü Bryan Cranston ile ilgili bir gelişmeyse henüz yok.



Greenbriar filminin, fidyeci bir adamın kaçışı ve özgürlük arayışını konu edinecek. Film, Jesse Pinkman'ın Breaking Bad dizisinin finalinden sonraki yaşadıklarına odaklanacak. 2008-2013 yılları arasında beş sezon boyunca fırtınalar estiren Breaking Bad, 16 Emmy ödülü de dahil olmak üzere toplamda 147 ödül kazanmıştı.

BİZE ULAŞIN