Hugh Jackman’ın ‘süper’ rekoru

Tam 16 yılr Marvel'ın Wolverine karakterine hayat veren Hugh Jackman, 'bir süper kahramanı en uzun süre oynayan aktör' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı.

Giriş Tarihi: 26.02.2019 10:41 Güncelleme Tarihi: 26.02.2019 11:27

Hugh Jackman, unutulmaz Wolverine rolüyle gönüllere taht kurmuştu. Tam 16 yıl boyunca Marvel sinematik evreninde başarılı bir süper kahraman oyuncusu olarak yer alan Jackman, artık bir rekorun da sahibi. Jackman, rekorlar kitabına adının yazılmasının küçüklüğünden beri en büyük hayallerinden biri olduğunu dile getirdi. Guiness Rekorlar Kitabı'nda artık Jackman da var!




Jackman, 2000 yılında çekilen X-Men serisinin ilk filminde, altı X-Men filminde ve en son çekilen 2017 yılında vizyona giren Logan filminde Marvel'ın sevilen karakteri Wolverine'e hayat vermişti. Jackman, filmde Profesör Charles Xavier'i canlandıran yetenekli oyuncu Patrick Stewart ile bahsi geçen rekoru paylaştı.


Hugh Jackman, daha önce kendisine teklif edilen James Bond rolü için de bazı açıklamalar yaptı. Jackman: "X-Men 2'nin çekimlerine başlamak üzereydik. Menajerim beni arayıp rolle ilgilenip ilgilenmediğimi sordu. O dönemde James Bond senaryolarının giderek gerçeklikten uzaklaştığını hissediyordum. Daha gerçekçi ve karanlık bir hikaye denemeleri gerektiğini düşünüyordum. Benim senaryoya karışmamamın mümkün olmadığını, sadece rolü oynayacağımı söylediler. Aynı anda hem X- Men'i hem de Bond'u oynamaya vaktim olmayacağını düşündüğüm için teklifi reddettim." demişti.

BİZE ULAŞIN