2019 Oscar Ödülleri kırmızı halısında Billy Porter ilginç bir kıyafet giydi

Performans sanatçısı, pop şarkıcısı ve oyuncu Billy Porter ile tanışın. O, 91. Oscar Ödülleri kırmızı halısına smokin ve Cindrella elbisesini bir araya getirerek dikkatleri üzerine çekti. 'Cinder-fella' kavramıyla tanışıyoruz.

Giriş Tarihi: 25.02.2019 16:36
91. Oscar Ödül Töreni, her zaman olduğu gibi yine kırmızı halısıyla dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı halıda dikkat çeken birçok isim olsa da radarımıza performans sanatçısı, pop şarkıcısı ve oyuncu Billy Porter takıldı. ABD'li sanatçı, Oscar gecesine Christian Siriano imzalı bir kıyafetle katıldı. Porter'ın smokin ve Sindrella elbisesinin karşımı olarak tasarlanmış kıyafeti gecenin ilgi odağı oldu. Porter'ın elbisesi, bazı moda editörleri tarafından "erkeklik ve kadınlık üzerine bir oyun" olarak tanımlandı. Ayrıca editörler Porter'ın kıyafetini, sert Hollywood kıyafet kurallarına karşı bir meydan okuma ve sınırları zorlama olarak yorumladı.



Porter Oscar kırmızı halısındaki kıyafeti hakkında: "Kadın kıyafeti giyen bir eşcinsel değilim, elbise giyen bir erkeğim. İnsanların, başka insanların özgünlüğünü ve doğrularını anlamak ya da onlara katılmak zorunda olmadıklarını ama saygı göstermeleri gerektiğini anlamalarını istedim" açıklamasını yaptı. Porter, Oscar töreni öncesinde kıyafetiyle çekildiği fotoğrafını Instagram'da, "Bana Cinder-fella (Erkek Cindrella) deyin" açıklamasıyla paylaştı. Porter, geçtiğimiz ay evlendiği Adam Smith ile kırmızı halıda poz vermeyi de ihmal etmedi. Memnun olduk Cinder-fella!


Billy Porter'ı tanıyalım!


Billy Porter, pop olarak kariyerine başlamadan önce, Grease ve Smokey Joe's Cafe gibi Broadway prodüksiyonlarında tiyatro şarkıcısı olarak şöhrete kavuştu. Porter, 1996 yılında First Wives' Club filmi için yaptığı Love Is On The Way adlı soundtrack ile adından söz fazlasıyla söz ettirdi. Porter, 76. Altın Küre Ödülleri'nde de pembe bir pelerinle karşımıza çıkmıştı.

BİZE ULAŞIN