Hakan:Muhafız kadrosunun yeni ismi gerçek bir Türk kahramanı

Netflix'in ilk Türk yapımı The Protector'un yeni sezonuna dair ilk ipuçlarını topluyoruz. Hakan:Muhafız'ın yeni sezon tanıtımında sürpriz bir 'yol gösterici' ile karşılaştık. Cüneyt Arkın ile İstanbul'u korumanın yollarını öğreniyoruz.

Giriş Tarihi: 26.02.2019 16:07 Güncelleme Tarihi: 26.02.2019 16:08
Netflix'in ilk Türk yapımı olan The Protector (Hakan:Muhafız), ilk sezonuyla tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı. İstanbul'un Muhafız'ı Hakan'ın Ölümsüz karakterinden şehri koruduğu dizide, 10 bölümlük ilks ezonun ardından devam bölümleri heyecanla bekleniyor. Dizi; İkinci, üçüncü ve dördüncü sezonları için Netflix'ten onay almıştı.



Netflix, Hakan:Muhafız'ın ikinci sezonuna dair ilk fragramını yayınladı. Yeni fragmanda 'Sadık Olanlar'dan Hazar Ergüçlü'un hayat verdiği Zeynep karakteri, bir yol göstericiden gelecekte yaşanacaklar hakkında tavisye alıyor. Yol gösterici, Muhafız'ın zorlu yolculuğunda yalnız kalamması gerektiğini yönünde tavsiyeler veriyor. Bahsi geçen 'yol gösterici' ise tanıdık bir isim. Türk kahramanlık hikayelerinin baş rolü Cüneyt Arkın'a "Hoş geldin!" demenin tam sırası. Netflix, Cüneyt Arkın sürprizi ile Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Muhafız Hakan'ı zorlu yolculuğunda yalnız bırakmıyor. Ayrıca dizinin yeni sezonuna dair küçük ipuçları bulunduran fragmanın sonunda yeni sezonun yakında olacağına dair bir açıklama da bulunuyor. İstanbul'un Muhafız'ı Hakan ile randevumuz yaklaşıyor!

BİZE ULAŞIN