Yeni Batman'i genç bir aktör canlandıracak

Gotham şehrinin yılmaz koruyucusu Batman, yeni filmiyle beyaz perdeye çıkmak için yenileniyor.Ben Affleck, Batman rolünü daha genç bir aktöre bırakmaya hazırlanıyor ve 2021'e kadar tüm soruları cevapsız bırakıyor. Bruce Wayne, seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz!

Giriş Tarihi: 01.02.2019 12:20 Güncelleme Tarihi: 01.02.2019 12:36
Gotham şehrinin yılmaz koruyucusu Batman, yeni filmiyle beyaz perdeye çıkmak için yenileniyor. Bruce Wayne (Batman), tüm dünyada ikonikleşen bir süper kahraman olarak kabul görüyor. Yıllardır süregelen filmlerine bir yenisini daha ekliyor. Fakat ondan önce, Wonder Woman, Aquaman ve Superman gibi kahramnları da bünyesinde bulunuran 'DC' önemli bir değişikliğe gitmeye karar verdi. Son yılların Batman'i olarak tanıdığımız Ben Affleck, artık Bruce Wayne'e hayat vermeyecek. Şimdi, yeni bir süper kahramana hazır olun!



Yeni Batman filminde, kahramanın Affleck'ten daha genç biri olacağı ilk iddialardan yalnzıca biri. Ben Affleck, ilk olarak 2016 yılında 'Batman x Superman: Dawn of Justice" rfilminde karşımıza çıkmıştı. Uzun soluklu kahramanlık mesaisine son verecek olacak Affleck, haberi Twitter'dan duyurarak hayranlarını şaşırttı. Eski Batman Affleck: "2021 yazında Batman için ve Matt Reeves'in vizyonunun hayata geçişini görmek için heyecanlıyım." diyerek yeni filme dair ipuçlarını da bizimle paylaşmış oldu. Batman serisinin yeni filmiyle 2021 yılında sinema salonlarında buluşmayı ajandanıza not edin. Zira, Affleck kadar biz de Maymunlar Cehennemi filminin yönetmeni olarak tanıdığımız Matt Reeves'in gözünden Gotham'ı izlemek için fazlasıyla heyecanlıyız. Genç Batman'in kim olacağıysa şu an için gelecek günlerde cevabını aradığımız önemli sorulardan biri olarak notlarımız arasında yer alıyor.

BİZE ULAŞIN