"You" dizisinin yeni başrolü Victoria Pedretti (2.sezon)

Son dönemin yıldızı parlayan yapımlarından You, ikinci sezonuna yeni bir başrolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hikâyenin yeni yıldızı Victoria Pedretti ile tanışın!

Giriş Tarihi: 31.01.2019 12:32 Güncelleme Tarihi: 31.01.2019 17:34

Son dönemin yıldızı parlayan yapımlarından You, yeni sezonuna hazırlanıyor. İlk sezonu Netflix kullanıcıları tarafından hızla 'tüketilirken' 2. sezon için geri sayım başladı. Dizinin yeni sezonunda başrolde başka bir oyuncuyla karşılaşacağız. You'nun yeni başrolüyle tanıştıralım: Victoria Pedretti



Pedretti, Penn Badgley (Joe Goldberg) ile birlikte dizide lüks bir markette yönetici olarak çalışan şef Love Quinn'e hayat verecek. Modern dönemdeki sosyal medya alışkanlıklarına sahip olmayan Love, ilgi çekici ve gösterişli bir hayatın peşinde olacak. Baş kahramanımızın Joe Goldberg (kendisini Gossip Girl dizisindeki Dan Humprey rolüyle tanımıştık.) ile tanışmasıyla birlikte başka bir hayat yaşamaya başlayan şef Love'ı neler bekliyor hepimiz göreceğiz. Peki, You 2. sezon ne zaman başlayacak? Biz de heyecanla Joe Goldberg ve maceralarını bekliyoruz.

Pedretti, The Haunting of Hill House'daki Eleanor rolüyle hayatımıza girmişti. Önce, önümüzdeki haziran ayında yayınlacak Quentin Tarantino'nun heyecanla beklenen filmi Once Upon a Time in Hollywood'da da Lulu olarak karşımıza çıkacak. Ardından da You'nun ikinci sezonunda ekranlarımızdan eksik olmayacak gibi görünüyor.

Dikkat spoiler!
New York'ta bir kitapçı işleten Joe Goldberg, kitapçıya gelen Beck'e aşık olur ve macera başlar... İlk görüşte Beck'e aşık olan Joe, aşkına karşılık alabilmek için teknoloji ve sosyal medyadan faydalanarak başarıya ulaşır. Fakat bu başarı, beraberinde Joe'nun takıntılı bir karakter olduğunu ortaya çıkarır. Joe Goldberg, sevdiği kadını hayatında tutmak için her şeyi yapabilecek biri. Evet, her şeyi!

BİZE ULAŞIN