Michael Jackson'ın geçmişi peşini bırakmıyor

Sundance Film Festivali’nde ilk kez seyirciyle buluşan 'Leaving Neverland' belgeselinde Michael Jackson’ın iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasınu öne sürüyor.

Giriş Tarihi: 29.01.2019 10:20 Güncelleme Tarihi: 31.01.2019 16:49
Sundance Film Festivali'nde ilk kez seyircisiyle buluşan Leaving Neverland, henüz çocuk yaşta Michael Jackson tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edilen James Safechuck ve Wade Robson'ın hikayesini konu ediniyor.

Leaving Neverland belgeseli, Jackson'ın çok sayıda çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia ediyor. Indiewire yazarı David Ehrlich, belgeseli izledikten sonra kaleme aldığı makalede "Leaving Neverland, Jackson'ın çocukları istismar ettiğini kanıtlıyor" söylemiyle Michael Jackson'ı net bir dille suçladı.



Yönetmenliğini Dan Reed'in yaptığı belgeselde, James Safechuck ve Wade Robson, çocukluk dönemlerinde Jackson'ın kendilerini istismar ettiklerini iddia ediyor. Michael Jackson, henüz hayattayken benzer suçlamalarla karşılaştığında suçlamaları kesin bir dille reddetmişti. Ek olarak Jackson, asla bir çocuğu incitmeyeceğini de eklemişti.

BİZE ULAŞIN