Meghan Markle 'kraliyet gelenekleri'ne uymuyor mu?

Sussex Düşesi Meghan Markle, 'kraliyet gelenekleri'ni uygulamadığı için kraliyet görevlilerinden uyarı aldı. Markle'ın, kraliyet geleneklerine göre kapıları kapatmaması gerekiyor.

Giriş Tarihi: 28.01.2019 10:18
Kraliyet'in gözde çifti Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, kraliyet kuralları konusunda yeniden gündemde! Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle, kraliyet görevlilerinin uyarılarını dikkate alarak otomobil kapılarını kapatmamaya alışmaya çalışıyor.



Düşes Markle, Prens Harry ile evlendikten sonra katıldığı resmi kraliyet gezilerinde indiği otomobilin kapısını kendisi kapatıyordu. Bu eylem, İngiliz basını tarafından fazlasıyla konuşuldu. Markle, her seferinde indiği oromobilin kapısını kendisi kapatınca 'kraliyet gelenekleri'ni uygulamadığı konusunda eleştrildi. Kraliyetin resmi güvenlik görevlilerine göre, bir kraliyet mensubunun otomobil kapısını kendisinin kapatmaması gerekliliği, güvenlik konusunda herhangi bir şey ters giderse, güvenlik görevlisinin saniyeler içinde kraliyet menbsubunu yeniden otomobile geri getirme zorunluluğundan ileri geliyor. Eğer, kapıyı kapatırsa saniyeler içinde otomobile geri dönemeyeceğinden can güvenliği de tehlikeye girmiş oluyor. Uyarılar sornasında Markle, artık gezilerinde otomobil kapısını kapatmıyor.



BİZE ULAŞIN