Avengers: Farkedilmeyen detaylar

Avengers: Endgame filmi bir çok kez detaylarda saklanmış. Marvel hayranları filmleri tekrardan izleyeceğe benziyor.

Giriş Tarihi: 08.01.2019 14:56 Güncelleme Tarihi: 08.01.2019 15:03

Süper kahramanlar uzun süredir hayatlarımızın bir parçası… Yenilmezler, elbette 76. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri'nde de gündemin bir parçası olmayı başardı. Ödül töreninde, Avengers hakkında bilinmeyen bir ayrıntı ortaya çıktı. Kevin Feige, bir süredir konuşulan ve merak konusu olan 'Avengers: Endgame' isminin 'Avengers: Infinity War'da (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) Benedict Cumberbatch'ın canlandırdığı Dr. Strange tarafından kullanıldığını açıkladı. Bu konuda ilk ipucunun da Avengers: Age Of Ultron'da (Yenilmezler: Ultron Çağı) Robert Downey Jr.'ın hayat verdiği Iron Man tarafından verildiği belirtildi.

Marvel'ın patronu Kevin Feige, 76. Altın Küre Ödül Töreni'nde verdiği röportajda, henüz 'Avengers: Infinity War' çekimlerine başlanmadan sıradaki filmin isminin önceden belirlendiğini söyledi. Bu isim Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Dr. Strange'in repliğin isteyerek ve bilerek yazıldığını öğrendik.

Avengers: Infinity War filminde Dr. Strange'nin Thanos'a zaman taşını uzatmasının hemen ardından "We're in the endgame now!" diyerek ipucunu vermişti.

Yenilmezler'in son filminde, 'sonsuzluk taşları'nın hepsine sahip olarak dünyayı yok etmeye çalışan Thanos'un planlarını gerçekleştirmeye başladığını görmüştük. Sıradaki filmimiz, Avengers: Endgame'de ise alıştığımız 'Avengers' ekibini son kez bir arada göreceğiz. Bu kez, yeni kahramanlarımızla tanışıyoruz. Yeni 'Yenilmezler Ordusu' kimlerden oluşacak?

BİZE ULAŞIN