Sevgililer Günü’nde Son Dakika Hediyeniz Ne Olmalı?

Sevgilinizin hayatını kolaylaştırmak için tasarımlarıyla her alanda hayatları kolaylaştıran Arzum’un bakım ürünlerinden birini seçebilirsiniz.

Giriş Tarihi: 13.02.2024 14:33 Güncelleme Tarihi: 13.02.2024 14:38

Her yıl sevgimizi hediyelerle göstermeye çalıştığımız Sevgililer Günü ile birlikte hepimizi hediye telaşı sarıyor. Arzum, bu yıl Sevgililer Günü'nde sevgisini göstermek isterken farklılık arayanlar için birbirinden farklı hediye alternatifi sunuyor: Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici, Hypnose Ionmax Saç Maşası ve Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti ile hediye seçenekleri sunan Arzum, sevginizin ışıltısını her gün yaşatma imkânı veriyor.

Bakım Yaparken Elektriklenmeye Son

Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici

Altı kanaldan iyon çıkışı ile iyonların saçlara nüfuz etmesini sağlayan Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici, bakım yaparken elektriklenmeyi önleyip saçların sağlıkla parlamasına yardımcı oluyor. Turmalin seramik plakalarıyla saçların zarar görmesinin önüne geçer, saçlara şekil vermeyi kolaylaştırıyor. Hareketli plakaları ile ısı ve basıncı, saçlara eşit bir şekilde dağıtıyor. Ayrıca hızlı ısınma özelliği ile 30 saniyede kullanıma hazır oluyor. Böylece saç şekillendirmek için uzun süre vakit harcamanıza gerek kalmıyor. Kullanıma hazır olduğunu sesli uyarıları ile bildiren bu ürün, 140°C ila 230°C derece arasında seçilebilen 10 farklı ısı ayarı ile istenen sıcaklığı seçme imkânı sağlıyor. 30 dakikada otomatik kapanma özelliği ile her an güvenli bir kullanım sunuyor. Siz de Sevgililer Günü'nde sevdiğinize sağlıklı, parlak ve göz alıcı saçlar hediye etmek isterseniz Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici uygun bir alternatif olabilir.

Hypnose Ionmax Saç Maşası

Sevgilinizin saçlarındaki ışıltı her an devam etsin, bukleleri göz doldursun isterseniz hediye olarak Hypnose Ionmax Saç Maşası'nı tercih edebilirsiniz. İki kanaldan sağladığı iyon çıkışı ile saçlara yumuşaklık kazandırarak elektriklenmenin önüne geçen, 28 milimetre maşa kalınlığı ile doğal görünümlü geniş bukleler yaratabilen turmalin seramik kaplaması ile yüksek sıcaklıkta saçların zarar görmesini engelleyenbu ürün, saçlara parlaklık kazandırmayı vadediyor.

Sevgilinizi Arzum Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti ile şımartın

Sevgiliniz saç ve sakallarında yeni stillerin önünü açsın istiyorsanız aradığınız hediye yine Arzum'da. Trace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti, paslanmaz çelik bıçaklarıyla maksimum kesim hassasiyeti sunuyor. Saç sakal kesme başlığı ve erkek yüzüne uyum sağlayan sakal düzeltme başlığı ile beraber toplamda 9 farklı aksesuarı ile her yaşa her tarza kolayca uyum sağlıyor. Folyo tıraş başlığı ile boyun, yüz ve çene gibi zorlu bölgelerin tıraş edilmesi kolaylaştırıyor. Burun ve kulak başlığı ile kişisel bakımı uçtan uca tamamlayan özelliği ve 40 farklı kesim ayarıyla her tarzdan erkeğin kendi ihtiyacına özel bir seçenek bulacağı set, daha uzun ömürlü pili ile en zorlu tıraşların bile üstünden kesintisiz bir şekilde gelmeyi vadediyor. Kablolu ve şarjlı kullanım seçeneği ile erkek bakımında yer ve zaman sınırlarını ortadan kaldırarak birlikte geçireceğiniz özel anlara daha fazla zaman ayırabilmenizi artık mümkün kılıyor.

Hypnose Ionmax Saç Düzleştirici, Hypnose Ionmax Saç Maşası ve Terace Pro 9 in 1 Erkek Bakım Seti'ne arzum.com.tr ve tüm satış kanallarından ulaşabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN