Muhtemel James Bond'lara Yakın Bakış

Aaron Taylor-Johnson, Regé-Jean Page, Henry Cavill ve daha fazla isim bir sonraki James Bond olmak için yarışıyor.

Giriş Tarihi: 27.12.2022 14:14

Daniel Craig, James Bond serisinden resmen ayrıldı ve bir sonraki 007'nin kim olacağına dair pek çok konuşma yapılıyor. Ve gerçekten: kim bilir? Ama burada, Bu ayakkabıları kimin dolduracağı konusunda çok fazla heyecan yaratan bazı aktörleri (ve aktrisleri) bir araya getirdik. Oyuncu seçimi süreci biraz zaman alabilir, yönetmenlerin kimya aradığı diğer oyuncularla ekran testleri vardır; ve James Bond'un karakter eğrisinin büyümeye devam ettiği yere bağlı olarak, yaşın rolü kimin oynayıp oynayamayacağı üzerinde başka bir etkisi olabilir. Bununla birlikte, Bond'un bir sonraki enkarnasyonu kim olursa olsun, inanılmaz bir ajanı oynayacak öncüler şimdiden var. Daha fazlasını öğrenmek için kaydırmaya devam edin.

Aaron Taylor-Johnson

The Sun'a göre Yenilmezler: Ultron Çağı aktörü Aaron Taylor-Johnson rol için bir ekran testi yapıyordu ve görünüşe göre harikaydı. Belki de bir sonraki James Bond olabilir?

Lashana Lynch

Lashana Lynch, bir sonraki James Bond'u oynaması için görüşmedeydi, ancak yapımcı Barbara Broccoli, bir sonraki 007'nin bir kadın olmayacağını özellikle belirtti. Lynch'in No Time to Die'da zaten bir karakter olduğu göz önüne alındığında, hikayenin ona odaklandığı bir yan ürün olasılığı olabilir.

Andrew Garfield

İnanılmaz Örümcek Adam mezunu, aksiyon-macera filmlerini destekleyecek kredilere sahiptir. Ekrandaki büyüleyici varlığı, onu James Bond'u devralmak için iyi bir seçenek yapıyor.

Harry Styles

Harry Styles bir sonraki James Bond olabilir mi ? Belki. Oyuncu, My Policeman ve Don't Worry Darling gibi son filmleriyle oyunculuk endüstrisinde kendini kanıtlıyor, belki de müziği ve 007 serisindeki oyunculuğundan daha fazlasını bekleyebiliriz.

Nicholas Hoult

32 yaşındaki Mad Max: Fury Road oyuncusu takım elbiseyle harika görünüyor. Ve Bond için sette harika görünecek. Nicholas Hoult, Marvel filmlerinde Beast olarak geçirdiği günlerden beri aksiyon-macera filmlerinde rol alıyor. Cazibesi, karizması ve zarafeti, onu rolü oynaması için harika bir seçenek yapıyor.

Miles Teller

James Bond rolü geleneksel olarak bir İngiliz aktör tarafından oynandı ve Miles Teller öyle olmasa da, adı seçenekler arasında yer aldı. O, Divergent serisinden Top Gun: Maverick'e kadar uzanan jeneriğe sahip, aksiyon dünyasında rol almış başka bir aktör.

Regé -Jean Page

Bridgerton'ın başlıca TV rolü olmasıyla, Regé -Jean Page artık büyük filmlerde başrol oynuyor. Oyuncu, 2023'te vizyona girmesi merakla beklenen Dungeons and Dragons filminde rol aldı. Hollywood'un devleri arasında oyunculuk kredisini henüz yeni toplamasına rağmen, harika bir Bond olabilir.

Tom Holland

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok yıldızı , birkaç kez rol için görüşmelerde bulundu. Hatta genç bir Bond'un yeniden başlatılması fikrini stüdyo yöneticilerine sundu.

Henry Cavill

Henry Cavill, on yıldan fazla bir süredir rolü oynamak istediğini söylüyor. James Bond rolünü almaya odaklandığı için 300 filmindeki rolünü kaybettiği söyleniyor.

Cillian Murphy

Bir şekilde kaçınılmaz olarak, İrlandalı aktörün etrafında Bond söylentileri yeniden dönmeye başladı. Uzun süredir sohbetin içindeydi ve geçmişte söylentilere, talep gören aktörlerin çoğunun yaptığı aynı taahhütsüz iyi mizahla hitap etti. Zorunlu acımalara sahip silahlı sert bir adamı oynayabileceğini kanıtladı ve son yirmi yılda hem bağımsız hem de gişe rekorları kıran filmlerdeki eleştirmenlerce beğenilen çalışması, şüphesiz amacını destekliyor. Bir takım elbisenin içinde göründüğünü söylemeye gerek yok. Sevmeyecek ne var?

Robert Pattinson

Batman'i canlandıran Robert Pattinson'ın adı, lüks arabalar kullanan ve başka bir takım elbise giyen karakteri oynamak için ortalıkta dolaşıyor. Esquire ile yaptığı röportajda , 007 filmlerinin yönetmenliğini perde arkasındaki yaratıcı farklılıklar nedeniyle bırakan yönetmen Danny Boyle, James Bond'un geleceği hakkında hala yaratıcı düşünüyor. Boyle, 007 için hayalini kurduğu oyuncu kadrosunu düşünürken, Pattinson'ın Yarasa kostümünü Brioni kostümüyle değiştireceğini umuyor.

Sam Heughan

Bond yarışına nispeten yeni katılan biri olarak, Heughan'ı büyük olasılıkla Outlander'dan ve muhtemelen Mila Kunis ve Kate McKinnon'ın komedisi The Spy Who Dumped Me'deki bir Bondcari gizli ajan rolünden tanıyacaksınız.

Heughan, Haziran 2022'de, Craig onay vermeden önce Bond seçmelerine katıldığı zaman hakkında konuşmuştu.

"Çok garip bir deneyimdi ama bundan zevk aldım" dedi. "Bir senaryo ile gittim ve 'Sana bu sahneden bir şeyler okutabiliriz' dediler ama neyden olduğunu söylemiyorlar. Ondan sonra üst kata çıkarıldım ve Barbara Broccoli ve Martin Campbell ile tanıştım. O sırada yönetmen. Masanın üzerinde altın bir silah vardı (Altın Tabancalı Adam'dan sanırım?) ve çok büyük bir ahşap masanın etrafına oturduk ve biraz Bond hakkında konuştuk." Dedi.

"Ama rolün harika olduğunu düşünüyorum ve çok isterim! Yeniden bir İskoç Bond'u görmek güzel olurdu."

Tom Hardy

Tom Hardy'nin James Bond olarak "ilan edilme" sayısı oldukça fazla. Ve James Bond yapımcısı Michael G Wilson, bir sonraki İngiliz casusunu oynayacak olan oyuncunun yaşını açıklayarak ikonik rol için tahmin edilen bazı güçlü isimleri eledi. Wilson, "Geçmişte daha genç insanlara bakmayı denedik, Ancak unutmayın, Bond zaten gazi. Biraz tecrübesi var. O, tabiri caizse savaşlardan geçmiş bir insan. O, liseden mezun olup getirip işe başlatabileceğiniz bir çocuk değil. Bu yüzden otuzlu yaşlarında olması gerekiyor" dedi. Yapılan açıklama sonrası başrolün Tom Hardy ya da Idris Elba olacağı iddiaları da zayıfladı.

Idris Elba

Idris Elba, Bond olmayacak. Biz onu seviyoruz, siz onu seviyorsunuz, Bond hiyerarşisi onu seviyor. Ama masanın dışında. Bir dahaki sefere kırmızı halıya çıktığında muhabirler Idris'i neyle şaşırtacak? Kim bilir. Ama kesinlikle, kesin olarak, o James Bond olmakla ilgilenmediğini açıkladı.

Richard Madden

Game of Thrones mezunu Madden, Bond rolü için uzun süredir popüler bir hayran kitlesine sahip. Madden, aslında ömür boyu Bond hayranı olan ender bir oyuncu ( gençken tüm filmleri izlemiş ve tüm Ian Fleming romanlarını okumuştur). 2019'da, aktörün Bond oynama olasılığı hakkında soruşturma başlatıldı . O zamanlar, önümüzdeki hafta ringde başka bir aktör olacağını iddia ederek bu fikri "gurur verici" ama "sadece söylenti" olarak nitelendirdi. Richard Madden kesinlikle , Idris Elba, Tom Hardy, Henry Cavill, Regé-Jean Page ve Sam Heughan dahil olmak üzere hayranların dikkatini çeken uzun bir aday listesinden biri.

BİZE ULAŞIN