Lionel Messi Instagram'da dünya rekoru kırdı!

Instagram’da tüm zamanların en çok beğeni alan yumurta fotoğrafının rekorunu Messi'nin kupayı kaldırdığı gönderisi kırdı!

Giriş Tarihi: 21.12.2022 12:42

2022 Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin Milli takımı ile beraber Lionel Messi hayalini gerçekleştirdi ve 35 yaşında kariyerindeki tek eksiğini de tamamlamış oldu.

Efsane yumurta fotoğrafının rekorunu kırdı!
Arjantin'de Lionel Messi'nin kişisel Instagram hesabından paylaştığı Dünya Kupası'yla çekildiği fotoğraf, 68,7 milyon kullanıcı tarafından beğenildi ve 56,1 milyon beğenisi olan meşhur 'yumurta' fotoğrafının rekorunu kırdı.

2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de takımın yıldızı ve kaptanı Lionel Messi, şampiyonluğun ardından Instagram hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve tıpkı sahadaki gibi sosyal medyada da rekorları altüst etmişti.

Dünya Kupası'nda müthiş bir performans gösteren Messi, turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi. Messi'nin Dünya Kupası zaferinin ardından Instagram'da takipçi sayısı 400 milyonu geçti.

Lionel Messi'nin Instagram'a koyduğu şampiyonluk postu ise tüm zamanların en çok beğenisini aldı. Fotoğraf 70 milyona yakın beğeni alarak Instagram tarihine geçti.

Messi'den önceki rekorun sahibi yumurta fotoğrafına aitti. Yumurta fotoğrafı 18 Nisan 2019'da "World record egg" hesabıyla paylaşıldı.

Hesapta sadece bir yumurta fotoğrafı var ve altında şu sözler yazıyor;

"Hadi gelin beraber bir rekor kıralım ve bu fotoğrafı dünyanın en çok beğenilen fotoğrafı yapalım. Bu rekor şimdi (18 milyonla) Kylie Jenner'a ait! Hadi halledelim şu işi!"

Lionel Messi Dünya Kupası ile paylaştığı fotoğraf ile bu rekoru kırmayı başardı.

36 yıl sonra gelen Dünya Kupası ile çekildiği fotoğrafıyla yaptığı paylaşmında, "O kadar çok hayal ettim ki, o kadar çok istedim ki hala inanamıyorum. Aileme, beni destekleyen herkese ve bize inanan herkese çok teşekkürler. Arjantinlilerin birlikte savaştıklarında ve birlik olduklarında, akıllarına koyduğu her şeyi başarabileceklerini bir kez daha kanıtladık. Bu takım çok kaliteli ve yetenekli oyunculardan kurulu ancak 'takım' bireylerden ötedeydi. Başardık! Çok yakında görüşeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

BİZE ULAŞIN