Emily in Paris 4. Sezon Hakkında Bildiklerimiz

Emily in Paris'in 3. Sezonu için Spoiler!

Giriş Tarihi: 27.12.2022 09:56

Emily in Paris, pazarlama yöneticisi Emily'nin (Lily Collins tarafından canlandırılan) iki patron ve iki flört arasında sıkışıp kalmasının ardından geçen hafta üçüncü sezon için geri döndü. İzleyiciler, bu büyük final uçurumundan sonra şokta kalabilir, ancak emin olun, kontrolden çıkmış Netflix daha fazla gerçeklerden kaçan maceralar ve modaya uygun görünümler için geri dönecek. İşte önümüzdeki sezon hakkında şimdiye kadar bildiklerimiz.

EMILY IN PARIS 3. VE 4. SEZONLAR ARKA ARKAYA ÇEKİLDİ

Emily in Paris'in dördüncü sezonu aslında yaklaşık iki yıl önce onaylanmıştı ve yayıncı Ocak 2021'de diziyi hem 3. hem de 4. Sezonlar için yenileyecekti. Hem Netflix hem de Collins haberi o zamanlar duyurdu ve yenileme 2. Sezonun galasından hemen sonra yapıldı.

Variety, iki sezon arka arkaya bu yılın başlarında Fransa'da çekildi, bu da dizinin geri dönüşünü geleneksel tatil sezonundan daha önce görebileceğimiz anlamına geliyor. Yeni sezondan en son alacağımız tarih 2023 Noel'inden hemen önce.

Netflix, 4. Sezon kadrosunu henüz onaylamasa da, Collins (Emily), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) ve Bruno Gouery (Luc) dahil olmak üzere dizinin ana oyuncularının çoğunun geri dönmesi neredeyse garanti.

Camille ile Gabriel'in birbirlerine olan hislerini açığa çıkardıktan sonra Emily'den ayrılan Alfie ( Lucien Laviscount), Emily'nin kendisiyle birlikte çalışmayı dengelemek zorunda kalacağı için İngiliz'in muhtemelen şovun bir parçası olacağını söyledi.

EMILY IN PARIS 4. SEZONUNDA NELER OLACAK?

Dizinin yaratıcısı Darren Starr, "4. Sezon daha çok karmaşık ilişkilerde gezinmekle ilgili olacak; kişisel ilişkiler ve iş ilişkileri ve bunların birbiriyle nasıl çatıştığı… Emily hâlâ Alfie, Gabriel ve Camille ile çatışma içinde olacak. Bu iş ilişkileri gerçekten duygusal çatışmalarla doludur." dedi.

Dördüncü sezonun tamamı boyunca muhtemelen geri dönmeyecek olan bir oyuncu kadrosu üyesi Kate Walsh, çünkü 3. Sezon Madeline'in şubeyi kapatıp Chicago'ya dönmeye karar verdiğini gördü. Ancak, Emily'nin eski patronunun bir veya iki sahne için gelme şansı her zaman vardır.

BEBEK OLASILIĞI İŞLERİ KARIŞTIRDI

4. sezonda , Camille ve Gabriel'in nikahta ayrılması, Emily ve Alfie'nin Camille'in itirafından sonra ayrılması ve Camille'in hamile olduğunun ortaya çıkması da dahil olmak üzere , finalin birkaç uçurumdan sonra kapsanacak çok yeri var. Starr, Entertainment Tonight'a hamileliğin, Gabriel ve Emily'nin nihayet birbirlerine karşı olan hislerine göre hareket etmeleri durumunda ciddi bir komplikasyon olacağını söyledi. Ancak içerik oluşturucu, Camille'in yakın zamanda doğum yaptığını görmemizin pek olası olmadığını da söyledi.

Starr, "3. sezonda Gabriel'in büyük bir hayali olduğu çok açık. O bir baba olmak istiyor ve bence babalık fikri konusunda heyecanlıydı ama bilirsiniz, şovumuz o kadar hızlı ilerlemiyor. dedi. "Bir sezon gerçekten birkaç ayı kapsıyor... Üç sezon geçirdik ve belki de altı aylık gerçek zamanımız geçti, bu yüzden 4. sezonda gerçekten bir bebek göreceğimizden emin değilim. Ama bence bu bebeğin geleceğiyle uğraşmak zorunda kalacağız."

BİZE ULAŞIN