James Bond: No Time to Die Final Fragmanı Yayınlandı

Daniel Craig'i son kez James Bond olarak izleyeceğimiz No Time to Die'ın final fragmanı geldi.

Giriş Tarihi: 01.09.2021 16:05

Pandemi nedeniyle gösterimi 3. kez ertelenen James Bond: No Time to Die'ın 30 Eylül 2021'de tüm dünyada vizyona girmesi bekleniyor. Serinin 25. Daniel Craig'in ise 5. James Bond filmi olan No Time to Die'dan final fragmanı geldi.

Tüm zamanların en uzun film serilerinden olan James Bond'un sıradaki filmi 'No Time To Die', yani 'Ölmek İçin Zaman Yok'un vizyona girmesine yaklaşık 1 ay kaldı. Aslında 2 yıl önce çıkmış olması gereken, 'Ölmek İçin Zaman Yok', 25. James Bond filmi olmakla beraber serinin Daniel Craig'li son filmi olacak.

Yeni filmin 28 Eylül 2021'de Londra'daki Royal Albert Hall'da bir dünya prömiyeri yapılacak. Ardından 30 Eylül'de İngiltere'de vizyona girecek olan film 8 Ekim'de ABD ve diğer ülkelerde sinema severler ile buluşacak.

No Time To Die'ın son fragmanı, filmin James Bond'un kızını tanıtacağı söylentisini destekledi. Haziran 2020'de, No Time To Die'da Bond'un kızının yer aldığı, ailesi olmayan bir karakter için dikkate değer bir gelişme olarak yorumlandı ve büyük merak uyandırdı. Bond'un gerçekten bir çocuğu varsa muhtemelen Léa Seydoux'nun canlandırdığı Madeleine Swann'dan.

BİZE ULAŞIN