Scarlett Johansson ile Chris Evans 'Ghosted' Filminde Buluşuyor

Scarlett Johansson, Marvel çatısı altında birlikte yer aldığı Chris Evans'la yeniden bir araya geliyor.

Giriş Tarihi: 01.09.2021 16:19 Güncelleme Tarihi: 01.09.2021 16:20

Üç Avengers filminin yanı sıra Captain America: Winter Soldier ve Captain America: Civil War'da birlikte rol alan Scarlett Johansson ve Chris Evans, romantik aksiyon filmi olan Ghosted'da 6. kez aynı seti paylaşacak.

Marvel çatısı altında Captain America ve Black Widow'u canlandıran ikili bu defa romantik, macera ve aksiyon türlerini bir araya getiren Ghosted filminde birlikte yer alacak.

Filmin yönetmenliğini Elton John'un yaşamını anlatan Rocketman filmini yöneten, şu sıralar ise Sherlock Holmes 3 filmini izleyici ile buluşturmaya hazırlanan ve The Godfather'ın yapım sürecine odaklanan The Offer dizisinin bazı bölümlerini yönetecek olan Dexter Fletcher üstlenecek. Detayları henüz gizli tutulan Ghosted isimli filmin senaryosunu ise Deadpool ve Zombieland filmlerinin senaryosunu kaleme alan Rhett Reese ve Paul Wernick kaleme alacak.

Proje, Johansson'ın yeni Wes Anderson filminin kadrosunun bir parçası olmasıyla birlikte yaptığı son anlaşma. Evans, son olarak Knives Out filmi ve Defending Jacob dizisinde rol aldı.

BİZE ULAŞIN