Wes Anderson Filmine Bir Yıldız Daha: Scarlett Johansson

Scarlett Johansson, Wes Anderson'ın bol yıldızlı yeni filminin kadrosuna dahil oldu.

Giriş Tarihi: 17.08.2021 12:04

Marriage Story ve Jojo Rabbit'in Oscar adayı yıldızı Scarlett Johansson, Wes Anderson'ın çalışmaları süren bol yıldızlı son filminin kadrosuna katıldı. Oyuncu, Anderson'ın eski favorileri Adrien Brody, Jason Schwartzman, Tilda Swinton ve Bill Murray'nin yanı sıra Margot Robbie ve Tom Hanks gibi yönetmenin dünyasına yeni katılan oyuncuların olduğu kadroda kendine yer buldu.

Henüz ismi ve gösterim tarihi gibi detayları belli olmayan filmin hazırlıkları devam ediyor.

Wes Anderson'la Isle of Dogs'ta çalışan Scarlett Johansson'ın bu filmde canlandırdığı karakterle ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Anderson'ın aynı zamanda senaryosunu da kaleme aldığı filmin konusuyla ilgili detaylar şu an için gizli tutuluyor. Tilda Swinton daha önce film ile ilgili yaptığı açıklamalar sırasında şimdiden merak uyandıran filmin çekimlerinin İspanya'da gerçekleşecek olmasına rağmen hikâyesinin İspanya ile alakalı olmayacağını belirtti.

Johansson, kısa süre önce, şirketin "Black Widow"u sinemalarda ve hayranların filmi 30 dolara kiralayabileceği Disney Plus'ta aynı anda yayınlamayı seçmesinin ardından sözleşmeyi ihlal ettiği için Disney'e dava açtı. Aktris, hareketin bilet satışlarını bastırdığını ve zarara mal olduğunu söyledi. Milyonlarca gişe ikramiyesi oyuncunun hesabına göre kaybedildi. Disney, sözleşmesinin münhasır bir salon gösterimi değil, geniş bir gösterim sağladığını ve şartları yerine getirdiğini söyledi.

BİZE ULAŞIN