Margot Robbie, Wes Anderson'ın Yeni Filminde!

Margot Robbie, Wes Anderson’ın Tilda Swinton ve Bill Murray’li yeni filminin oyuncu kadrosuna dâhil oldu.

Giriş Tarihi: 11.08.2021 10:29

Avustralyalı aktris Quentin Tarantino, James Gunn, David O. Russell ve Damien Chazelle'den sonra bir başka ünlü yönetmen olan Wes Anderson ile çalışacak. Wes Anderson'ın yeni filmi The French Dispatch henüz vizyona girmedi, ancak yönetmen hemen yeni projesi için hazırlıklara başladı.

Anderson'ın ismi henüz belli olmayan yeni filminin çekimleri bu ayın sonunda İspanya'da başlayacak. Harley Quinn ile akıllara kazınan Avustralyalı oyuncu Robbie, Brad Pitt ile birlikte başrolünde yer aldığı Babylon filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından İspanya'ya gidecek.

Robbie, Wes Anderson'ın yeni filminde Adrien Brody, Bill Murray, Tilda Swinton ve Tom Hanks gibi yıldız isimlerle birlikte rol alacak.

Wes Anderson'ın bir diğer yeni filmi The French Dispatch, coronavirüs mücadelesinin ortasında uzun süredir vizyona girmeye çalışıyor. Son olarak Cannes'da gösterimini yapan The French Dispatch'te Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, Nomadland ile bir kez daha Oscar'a layık görülen Frances McDormand gibi isimler yer alıyor.

BİZE ULAŞIN