You 3. Sezon Fragmanı Geldi ve Yayın Tarihi Açıklandı

Netflix'in ilk iki sezonuyla büyük beğeni toplayan gerilim dizisi You'nun 3. sezonu yayın tarihi açıklandı.

Giriş Tarihi: 31.08.2021 12:44

Penn Badgley'in başrolde yer aldığı "You" dizisinin 3. sezonu için fragman yayınlandı. 15 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak olan You'da Penn Badgley'e Victoria Pedretti eşlik ediyor. Filmde çift bir bebek bekliyor. Fragmanda da Penn Badgley'nin karakteri Joe Goldberg bebeğine sesleniyor.

"Günümüzde insanlar çocuklarına her adı koyuyor. İlgi çekmek için. Erkek beklemiyorduk ve itiraf etmeliyim ki benim minik versiyonumu düşünmek heyecan verici ama zorlukları da vardı. Yaptıklarımı değil de dediklerimi yaparsın diye umuyorum. Ama senin için değişebilirim hayran olacağın biri olurum. Baba derken gurur duyacağın biri." diyor.

Yeni sezonda ayrıca Saffron Burrows, Scott Speedman, Michaela McManus, Tati Gabrielle, Dylan Arnold ve diğer isimler de kadroya katılacak.

İkinci sezon, şovun ana çifti Joe (Badgley) ve Love ( Victoria Pedretti)'ın hikayesine odaklandı ve kaderin bazı acımasız kıvrımlarından sağ kurtulup, Los Angeles banliyölerine yerleştiler. Love, banliyö yaşamına gitmekten çok mutluyken, Joe, daha az mutlu görünüyordu ve gözünü tek gerçek tutkusu olan kitaplarda benzer bir zevke sahip olduğunu anladığı gizemli kapı komşusuna zaten dikmişti.

BİZE ULAŞIN