Pandemi TV dünyasını nasıl değiştirdi?

‘The Tonight Show’un yıldızı Jimmy Fallon, pandemi sürecinde yaşadıklarını anlattı: “Bir şey yapmam gerekiyordu. Ama ne yapacağımı bilmiyordum. Ancak bazen bu, en iyi fikirlerin başlangıcıdır.”

Giriş Tarihi: 15.06.2020 17:42 Güncelleme Tarihi: 15.06.2020 17:45

'The Tonight Show' ile her gece tv ekranlarından evlere konuk olan ünlü komedyen Jimmy Fallon koronavirüs sürecinden nasıl etkilendiğini samimi itiraflarda bulunarak açıkladı. "On yıl boyunca şov yaptıktan sonra, bir takım elbise, makyaj ve diğer tüm şeylerle birlikte sahneye çıktığımda seyirciler gülüyor, ama belki de sadece kibarlar. Belki az önce söylediğim şey komik değildi, bilmiyorum. Ve belki gerginim. Bu zamanlarda, sahip olduklarınızla yolunuza devam etmelisiniz. Böyle zamanlarda içgüdüleriniz devreye giriyor ve gerçekte kim olduğunu gösteriyor. Yanlış bir şey yaparsanız, insanlar oldukça hızlı bir şekilde bunu yakalar. Sadece kendin olmakta fayda var. Çünkü neysen osun."

Konuşmasına devam eden Fallon "Burada mürettebatım yok, personelim yok, ışıklandırma yok. Kendi senaryolarımı yazıyorum. Bir yazıcı aldım. Canon PIXMA'nın efendisiyim. Eşim yönetmenim ve kamera operatörüm. Winnie [büyük kızları] grafikleri çiziyor. Ve Franny [küçük kızları] şaka yapmayı seviyor bu yüzden gösteri sırasında her tarafa tırmanacak" diyerek pandemi sürecinde yaşadığı durumu ve mevcut koşullarını özetledi.

"Bu bittiğinde neyle sonuçlandığını göreceğiz" diyen komedyen şovunun farklı görünmeye başlayacağını ve kesinlikle değişeceğini söyledi. Bu süreçte dijital ortamda ünlülerle yaptığı röportajlar için ise "gerçekler" yorumunu yaptı ve ekledi "ne kadar samimi olabildiklerini görmek göz açıcı oldu." Bu röportajlarda yaşadığı enteresan olaylardan ise şu örneği verdi: "Blake Shelton ile konuşuyordum sonra Gwen Stefani bir yerlerden çıktı ve kafasını tıraş etmeye başladı. Bu asla stüdyoda olmazdı."

BİZE ULAŞIN