Epic Games’ten 2 yeni ücretsiz oyun

18 Haziran saat 18.00’e kadar Epic Games Store hesabınızla Ark Survival Evolved ve Samurai Shodown Neogeo Collection oyunlarını ücretsiz indirebilirsiniz.

Giriş Tarihi: 12.06.2020 10:08 Güncelleme Tarihi: 12.06.2020 18:07

Her hafta abonelerini sevindiren Epic Games Store, bu haftanın sürpriz yeni ücretsiz oyununu açıkladı. Oyuna ulaşmak için Epic Games hesabınızın bulunması yeterli, bu hesabı da ücretsiz açabiliyorsunuz. Ark Survival Evolved ve Samurai Shodown Neogeo Collection oyunlarını bu sayede 18 Haziran saat 18.00'e kadar kütüphanenize ücretsiz indirebilirsiniz.

Ağustos 2017 çıkışlı Ark Survival Evolved, tam bir hayatta kalma oyunu. Şöyle düşünün: Gizemli bir adanın kıyılarında mahsur kaldınız, ne yapardınız? Elbette hayatta kalmayı öğrenmek zorundasınız. Bunun için de bölgede dolaşan ilkel yaratıkları öldürmeli veya evcilleştirmek için zekânızı kullanmalı; hayatta kalmak, üstünlük kurmak ya da kaçmak için de diğer oyuncularla karşılaşmalısınız.

Haftanın bir diğer ücretsiz oyunu Samurai Shodown Neogeo Collection ise altı NEOGEO oyunuyla birlikte daha önce yayınlanmamış gizemli bir oyun daha içeriyor. Ayrıca bu pakette çevrim içi savaş ve müze modları ile müzik çalar da var. Bu koleksiyon dünyanın dört bir yanındaki SAMURAI SHODOWN hayranları için olmazsa olmaz bir koleksiyon!

BİZE ULAŞIN