Twilight serisi devam ediyor

Kurt adam ve vampirlerle örülü fantastik bir evreni konu alan Twilight roman serisine bir kitap daha ekleniyor. Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın başrolünü paylaştıkları filmler ile dünya çapında üne kavuşan Twilight roman serisinin 5'inci kitabı "Midnight Sun" 4 Ağustos'ta çıkacak.

Giriş Tarihi: 05.05.2020 11:31 Güncelleme Tarihi: 05.05.2020 11:31

Yazar Stephenie Meyer'in olayları bu kez Robert Pattinson canlandırdığı vampir Edvard Cullun gözünden anlattığı romanı "Midnight Sun" 4 Ağustos'ta piyasaya çıkacak. Seride lise öğrencisi Bella Swan ile vampir Edward Cullen arasında aktarılan aşk hikâyesi, yeni çıkacak romanda Edward'ın perspektifinden anlatılacak.

Fantastik bir aşk hikâyesini konu alan Twilight serisi 38 farklı dile çevrildi ve 150 milyonun üzerinde kopya sattı. Romanın yazarı Meyer yeni kitap hakkında şunları söyledi: "Bu unutulmaz hikâye Edward'ın gözlerinden anlatılırken karanlık bir dönüş yapacak. Uzun vampir hayatında güzel, gizemli Bella ile tanışmak onun için en çekici ve zorlayıcı olaylardan biriydi. Edward'ın geçmişi ve derin düşünceleri hakkında daha çok detay öğrenirken neden hayatının zorluklarla dolu olduğunu anlıyoruz. Bella'nın hayatını tehlikeye atacağını bilirken ona nasıl aşık olabilir ki?"

BİZE ULAŞIN