Yeni 'Star Wars'ı Waititi yönetecek

Jojo Rabbit ve Thor: Ragnarok ile tanınan Yeni Zelandalı yönetmen "Taika Waititi"nin bir Star Wars filmi çekeceği kesinleşti.

Giriş Tarihi: 05.05.2020 12:59 Güncelleme Tarihi: 05.05.2020 13:00

Disney yaptığı açıklamada, Jojo Rabbit yönetmeni Taika Waititi'nin yeni bir Star Wars filmi yöneteceğini duyurdu. Bu açıklamadan bir süre önce ise "Star Wars" TV dizisinin, "Russian Doll" yaratıcısı Leslye Headland'dan geleceğinin haberini vermişti. Her iki projenin de detayları henüz açıklanmadı. Fakat bu iki proje Star Wars serisinin son filmiyle hayal kırıklığına uğrayan seyircileri heyecanlandırmaya yetti.

Beklentileri karşılayamayan ve eleştirmenlerden düşük puan alan Skywalker Yükselişi, Star Wars filmlerinin hikaye anlatımı açısından risk almayı reddettiklerinde ne kadar kötü olabileceğini gösterdi. Jojo Rabbit ile kazandığı Oscar ve sevilen Indie filmlerinin bir listesini içeren özgeçmişinin ötesinde Waititi, Disney stüdyo sisteminin kurumsal sınırları içinde yaratıcı bir film yapımcısı olduğunu kanıtladı. Waititi'nin geniş hayal gücünde ve Yıldız Savaşları evreninin sınırsız tuvalinde neler yapabileceğini düşünmek heyecan verici.

BİZE ULAŞIN