Joe Exotic'i Nicholas Cage canlandıracak

Nicolas Cage, Netflix’te yayınlanan Tiger King dizisiyle popüler olan Joe Exotic'i canlandıracak.

Giriş Tarihi: 05.05.2020 12:38 Güncelleme Tarihi: 05.05.2020 17:55

Bu sene Netflix'te yayınlanan renkli şov Tiger King ortalığı kasıp kavurmuştu. Oklahoma'daki bir hayvan parkının patronu olan Joe Exotic, rakibi Carole Baskin'ı öldürmek için kiralık katil tuttuğu tespit edildikten sonra hapis cezasına çarptırılmasıyla son bulan ilgi çekici hikayesini konu alan dizi sona erdi.

Variety'nin haberine göre Imagine Television Studios ve CBS, Joe Exotic'i ele alan bir dizi için hazırlıklara başladı. 8 bölümlük bu dizide Joe Exotic'i ünlü oyuncu Nicolas Cage canlandıracak. Nicolas Cage'li bu dizi, Joe Schreibvogel'ın Joe Exotic'e dönüşme sürecini ve sahip olduğu hayvan parkını korumak için yaptıklarını konu alacak.

Sam Rockwell ve Matthew McConaughey gibi aktörler potansiyel Joe Exotics olarak adlandırılırken, Dax Shepard ve Edward Norton gibi yıldızlar Exotic'i oynamak için birbiriyle kapıştı. Ama şimdi Nicolas Cage'in Joseph "Joe Exotic" Schriebvogel Maldonado-Passage oynayacağı kesinleşti.

Netflix serisi, büyük kedi meraklısı dünyasından çok çeşitli renkli figürleri incelerken, bu şov Maldonado-Passage'ın kendisine daha yakından odaklanacak gibi görünüyor.

BİZE ULAŞIN