Netflix Locke and Key özel videosu yayında!

Popüler film ve dizi izleme platformu Netflix, gün geçtikçe bünyesine yeni yapımlar eklemeye devam ediyor. Uzun zamandır merakla beklenen Locke and Key (Anahtar Ev) fragmanı yayınlanmış ve heyecanı arttırmıştı. Şimdi ise Netflix’ten Locke and Key için özel bir video paylaşıldı.

Giriş Tarihi: 21.01.2020 11:01 Güncelleme Tarihi: 21.01.2020 12:28

Çizgi romandan uyarlanan Locke and Key konusunu anlatan bir video paylaşıldı. Netflix'in yayınladığı bu videoya haberimizin içeriğinden ulaşmanız mümkün. 7 Şubat itibariyle Netflix'ten izleyebileceğiniz Locke and Key hakkındaki bilgileri derledik.

LOCKE AND KEY ÖZEL VİDEOSU

LOCKE AND KEY KONUSU NEDİR?

Şubat ayına az bir zaman kala Locke and Key (Anahtar Ev) için meraklı bekleyiş artmaya başladı. Babasının ölümünün ardında gizemli bir şeyler olduğunu sezen 3 kardeş bir araya gelir ve dedelerinden kalma eve taşınmaya karar verir. Dizinin konusu bu evde geçiyor ve babalarının ölümündeki sırrı ortaya çıkarmalarını sağlayacak anahtarları buluyorlar. "Locke kardeşler" olarak adlandırılan bu gençler babalarının neden ve kim tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkarabilecek mi?

LOCKE AND KEY OYUNCULARI KİMLER?

Dram ve gerilim konularını sevenler Netflix üyelikleri varsa 7 Şubat'ta yayınlanacak olan Locke and Key (Anahtar Ev) dizisini izleyebilecek. Başrol oyuncuları arasında Darby Stanchfield, Jackson Robert Scott, Connor Jessup, Emilia Jones, Bill Heck, Laysla De Oliveira, Thomas Mitchell Barnet, Griffin Gluck gibi başarılı isimlerin görüldüğü dizi için heyecan dolu geri sayım başladı diyebiliriz.

BİZE ULAŞIN