Netflix Dünya’da Gece fragmanı yayınlandı!

Belgesel izlemeyi sevenler için güzel bir haber geldi. Pek çok ülkede faaliyet gösteren Netflix, çevrimiçi veya çevrimdışı farklı türlerde dizi ve film izleme olanağı sunuyor. Her geçen gün bünyesine yeni projeler ekleyen Netflix’ten Dünya’da Gece fragmanı geldi.

Giriş Tarihi: 15.01.2020 09:40 Güncelleme Tarihi: 15.01.2020 11:17

Yeni dizilerin ve filmlerin katıldığı Netflix'te bu kez belgesel severleri mutlu edecek bir fragman geldi. Dünya'da Gece'nin yayınlanan fragmanından sonra ne zaman izlenmeye başlayacağı merak konusu oldu. İşte detaylar…

DÜNYADA GECE FRAGMANI

Mini dizi halinde yayınlanacak olan Dünya'da Gece, yeni teknolojiler kullanılarak çekildiği için kendine hayran bırakacak türden. Farklı ülkelerde doğanın ve hayvanların güzelliğini gözler önüne seren dizi 6. Bölüm halinde yayınlanacak. Başlangıç tarihi ise 29 Ocak Çarşamba olarak belirlendi. Netflix'e üye olarak izleyebilirsiniz.

İngilizce seslendirmesini Samira Wiley'in yaptığı Dünya'da Gece belgeselinin Türkçe seslendirmesini ise Beren Saat yapıyor. Orijinal Netflix belgeseli olan Dünya'da Gece sizi de saran ve sanki içerisindeymişsiniz hissiyatı yaratan büyülü bir dünyaya davet ediyor.

BİZE ULAŞIN